Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Golfbloggen

CMore Golf blir tillgängligt för Viasat-kunder

Här kommer en glad nyhet för alla som tv-golfsfanatiker.
2015 tog CMore över rättigheterna till PGA Tour från Viasat. Nu har parterna tecknat ett avtal som innebär att CMores sändningar visas även på Viasat Golf.

Det har varit en hel del klagomål från golfintresserade som menade att de efter att CMore köpt upp rättigheterna för PGA Tour numera skulle behöva teckna abonnemang på flera tv-paket för att kunna följa sina idoler.
Nu är det inte längre nödvändigt.

Så här skriver Viasat i ett pressmeddelande.
”Viasat och Bonnier Broadcasting har tecknat ett nytt distributionsavtal och utökar därmed sportutbudet med nya Sportkanalen. Sportkanalen kommer att ingå för samtliga parabol- och fiber-tv-kunder med sportpaket. Dessutom kommer Viasat för första gången någonsin erbjuda C More Sport som tillvalspaket från och med första kvartalet 2018. Mer information om tillvalspaketet kommer i god tid innan lanseringen.”

Tittarna kommer därmed att få tillgång till Handbollsligan och Superettan samt utvalda livesändningar från Allsvenskan, SHL, Hockeyallsvenskan och PGA Tour.
CMore Sport, där C More Golf HD ingår kommer dessutom att bli ett tillvalspaket.

Följ Golfbloggen på Twitter: @mhardenberger
Facebook: Golfjournalist Martin Hardenberger