Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tiger nära comeback?

Tiger Woods verkar komma allt närmre en comeback.
I samband med prestigefulla Junior Invitational på Sage Valley Golf Club slog han för första gången på väldigt lång tid i offentlighet fulla drives.
Se Golf Channels reportage kring händelsen nedan.

Det var inte längesedan folk frågade sig om Tiger Woods någonsin skulle återkomma till tävlingsgolf på elitnivå.
Men nu ser det ut att vara allt närmre verkligheten.
Woods har inte slagit ett golfslag i offentliga sammanhang sedan Wyndham Championship för snart ett år sedan. Men när den nu 14-falldige majorvinnaren stannade till på Sage Valley Golf Club på torsdagen var det nya giv som gällde.

Genomgått två operationer
Woods opererades två gånger i höstas har fortfarande inte deklarerat när han hoppas återvända till tävlingsgolfen, men han såg enligt uppgifter ”bra ut” på under torsdagen.
Senast Tigers sving gjorde viral succé var när han inomhus svingade försikta järnnior.
Men nu var det både drivar och wedgar, och dessutom några av hans patenterade ”stinger”.
– Det var helt fantastiskt att se den kanske bästa spelaren någonsin, säger U.S. Junior Amateur-mästaren Philip Barbaree Jr till Shreveport Times.
– Alla var så exalterade över att Tiger skulle hålla en uppvisning att de flesta var där 45 minuter innan den började. Det var också en makalös upplevelse att få slå bollar bredvid honom innan han började. Han gav några tips och delade med sig av hur han tränar, vilket så klar är värdefullt, fortsätter han innan han avslutar med en jämförelse.
– Jämfört med Rory (McIlroy) så var det så mycket mer hype efter att vi sett Tiger. Inte en chans att Sage Valley kan överträffa detta nästa år.

Fortfarande ingen tidtabell
Enligt Golf Channel har Woods de senaste två veckorna tränat på Medalist Golf Club där han bland annat ska ha genomfört en rad träningspass så långa som fyra-fem timmar.
Hur nära Woods är en comeback är det dock ingen som uttalat sig om.
Det senaste uttalandet när det gäller en tidtabell för återkomsten kom den 3 april. Då sa agenten Mark Steinberg att det inte finns någon sådan.

Följ Golfbloggen på Twitter: @mhardenberger