Nabil Bahoui berättar att Malmö FF och AIK ville värva honom och att han är öppen för en återkomst till allsvenskan. Foto: IMAGO SPORTFOTODIENSTNabil Bahoui berättar att Malmö FF och AIK ville värva honom och att han är öppen för en återkomst till allsvenskan. Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST
Nabil Bahoui berättar att Malmö FF och AIK ville värva honom och att han är öppen för en återkomst till allsvenskan. Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST
Nabil Bahoui har bara spelat i en match i Bundesliga för Hamburg den här säsongen. Foto: IMAGO SPORTFOTODIENSTNabil Bahoui har bara spelat i en match i Bundesliga för Hamburg den här säsongen. Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST
Nabil Bahoui har bara spelat i en match i Bundesliga för Hamburg den här säsongen. Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST

Bahoui bekräftar mästarnas intresse

Publicerad

Nabil Bahoui sitter fast på bänken i Hamburg.

Nu bekräftar han att Malmö FF och AIK var två av flera klubbar som ville värva honom i vintras.

– Sverige är för mig alltid aktuellt, säger Bundeligaproffset till SvenskaFans.

Den förre AIK-stjärnan Nabil Bahoui har en tung tid i tyska Hamburger SV.

Mittfältaren har bara fått göra en match i Bundesliga den här säsongen och han ser ut att vara fast i klubbens frysbox.

I början av maj bestämde tränaren Markus Gisdol att Bahoui som en av flera spelare inte ens får träna med A-truppen under de sista omgångarna på vårsäsongen. Något som fick Bahouis agent att rasa.

– Tränaren är en feg skit som inte kunnat ge en förklaring till varför en spelare inte får spela, sa Bahouis agent Nochi Hamasor nyligen.

Uttalandet fick St. Pauli att dra tillbaka sitt intresse för den förre AIK-mittfältaren. I en lång intervju med SvenskaFans kommenterar nu Nabil Bahoui efterspelet.

– Grejen är den att jag sköter mitt på planen, så sköter agenten allt utanför. Det blev en väldigt stor sak och självklart hade man kunnat göra det på ett annat sätt, men jag står bakom honom och vill inte lägga mig i hur han jobbar, säger Bahoui till sajten.

Klubbarna var överens

Redan i vintras fanns intresse från flera länder för mittfältaren som nu bekräftar att bland andra Malmö FF och AIK ville värva honom.

– I Sverige var det från AIK och Malmö FF. Bland de utländska klubbarna var det bland annat Palermo och Crotone från Italien och Sporting Gijon från Spanien. Jag hade även ett låneerbjudande från Würzburger Kickers i tyska andraligan som jag ville acceptera, men Hamburg sa nej. Då fick jag känslan av att Hamburg ville satsa på mig och tänkte att det är bättre att stanna och hoppas på att få chansen. Men nu sitter vi här, och jag är fortfarande i samma sits som då.

Enligt Bahoui var Crotone och Hamburg överens om en flytt, men han själv ville inte gå till ett bottenlag i Italien då.

Öppen för allsvenskan

Frågan är om Nabil Bahoui blir kvar i klubben när transferfönstret öppnar i sommar. Han stänger i alla fall inte dörren för en återkomst till allsvenskan.

– Sverige är för mig alltid aktuellt. Jag har alltid sagt att det finns en klubb som står mig nära, och det är de medvetna om. Det enda jag behöver är att få spela, sedan kommer allt annat av sig själv. Då kommer det förmodligen börja snackas landslag och att andra klubbar visar intresse. Det viktigaste är att jag hamnar rätt, där någon tror på mig och där jag får en ärlig chans. Till dess sitter vi här, tar en kaffe och njuter, säger han till SvenskaFans.

 

Läs mer om allsvenskan i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Relaterade ämnen
Fredrik Jonsson
Fredrik Jonsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag