Foto: Lennart Månsson
 Foto: Lennart Månsson

Astrit Ajdarevic är klar för Helsingborgs IF

Publicerad

Här är Henrik Larssons överraskande värvning för att lyfta Helsingborg.

Enligt uppgifter till SportExpressen är Standard Lieges mittfältare Astrit Ajdarevic klar för klubben.

– Jag kommenterar ingenting som inte är klart, säger Henrik Larsson.

Sedan Henrik Larsson tog över som manager i klubben har HIF värvat bland andra Lalawele Atakora och Anton Wede till klubben.

Nu kan SportExpressen avslöja att Henke slagit till med en mer oväntad värvning.

Det handlar om Standard Lieges mittfältare Astrit Ajdarevic, 23. Enligt uppgifter till SportExpressen har spelaren skrivit på för HIF och väntas presenteras officiellt inom kort.

Såldes för 15 miljoner

Ajdarevic såldes från IFK Norrköping till den belgiska klubben för 15 miljoner kronor för drygt två år sedan, men har fått lite speltid i klubben den senaste tiden.

Mittfältaren var tidigare tongivande i U21-landslaget och har också varit utlånad till Charlton under en period. Nu fortsätter alltså karriären i HIF.

Frågan är om Astrit Ajdarevic kan dyka upp redan de närmaste dagarna på HIF:s träningsläger i Portugal.

– Som sagt, jag kommenterar ingenting som inte är klart, säger Henrik Larsson till Kvällsposten på plats i Portugal.

Fredrik Jonsson
Fredrik Jonsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag