Ismael. Foto: KRISTER ANDERSSON
Ismael. Foto: KRISTER ANDERSSON

AIK och MFF visade intresse – Ismael förlänger med Kalmar

Publicerad

Malmö FF, AIK, Metz och Maccabi Haifa har alla visat intresse för Ismael.

Nu kan de glömma brassen.

– Det blev klart för en stund sedan. jag tror att vi är nöjda både från föreningens sida och från Ismaels, säger Kalmar FF:s sportchef Thomas Andersson Borstam till Sveriges Radio Kalmar.

Det tidigare avtalet sträckte sig fram till slutet av 2017 och Ismael drog enligt Kvällsposten till sig intresse från AIK och Malmö FF.

Enligt Fotbollskanalen har så väl AIK som franska Metz tidigare lagt bud på mellan fem och sex miljoner kronor för mittfältaren.

De buden ska ha nobbats och har Ismael nu bestämt sig för att förlänga kontraktet med Kalmar FF fram till slutet av 2018.

Sportchefen Thomas Andersson Borstam har nu bekräftat nyheten, och hyllar sin mittfältare.

- Ismael är en fantastisk bra fotbollsspelare, en av allsvenskans bäst. Fortfarande oerhört utvecklingsbar, bara 22 år gammal, och jag tror han kommer kunna spela på hög nivå ute i Europa, säger Andersson Borstam till Fotbollskanalen.

Relaterade ämnen
Johan Dolck Wall
Johan Dolck Wall

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag