Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Solande kvinnor utsatta för onanist på stranden

Här är tre andra sommarplågor att ha koll på.
Ribersborgsstranden i Malmö.Foto: KVP

En kvinna låg och solade på Ribergsborgsstranden i Malmö under torsdagseftermiddagen.

Då lade sig en okänd man bredvid henne och började onanera. 

Han är nu misstänkt för sexuellt ofredande. 

– Han är i säkert förvar, säger Evelina Olsson vid polisens ledningscentral.

Larmet om händelsen kom in till polisen klockan 14.36. 

En kvinna berättade då att hon hade lagt sig på stranden för att sola när en för henne okänd man lade sig bredvid henne och började onanera.

De följande timmarna efter det första larmet ringde flera personer till polisen och berättade att mannen var tillbaka på stranden och fortsatte med sitt ofredande. Polisen kunde den gången hitta den misstänkte som är i 40-årsåldern.

– Sista uppringaren berättade att mannen befann sig på brygga 10 och det ledde till att mannen anträffades, jag vet inte exakt hur det fick till men han är i säkert förvar, säger Evelina Olsson.

Enligt polisen finns det uppgifter om att fler kvinnor kan ha utsatts för samma sak – att mannen börjat onanera bredvid dem på stranden.

– Det återstår att se hur många målsägande det här landar på men vi uppmanar alla som blivit utsatta att höra av sig till oss, säger Evelina Olsson.

Mannen är nu misstänkt för sexuellt ofredande.