Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Flera singelolyckor i halkan

Följ senaste nytt i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger.

En singelolycka inträffade strax före klockan 21 på torsdagen i kraftigt snöfall på E4 vid Skånes Fagerhult. Det blev inga personskador men vägen stängdes av.

Larmet om singelolyckan i södergående riktning vid Skånes Fagerhult i Örkelljunga kommun kom klockan 20.42. Polis, ambulans och räddningstjänst körde till platsen.

Enligt SOS Alarm hade olyckan inträffat när bilisten fått sladd i halkan.

Vägen stängdes av medan räddnings- och röjningsarbete pågick. Ambulans var på plats, men det var ingen som behövde föras till sjukhus.

Ytterligare en halkolycka inträffade ungefär samtidigt på väg 27 mellan Elsemåla och Djuramåla, söder om Tingsryd, där en lastbil körde i diket med släpet kvar på vägen.

Lastbilschauffören klarade sig oskadd men vägen stängdes av tillfälligt. Vid 22-tiden var bilen bärgad och vägen fullt framkomlig.

Strax efter klockan 22 körde en lastbil delvis ner i diket på väg 19 strax norr om Broby. Det väntades ta omkring en och en halv timme att få upp den.

Räddningstjänsten: Så ska du agera vid en trafikolycka.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!