Sinan Coskun, 31, kom till Sverige från Turkiet år 2004. 2008 gifte han sig med en dansk kvinna, tillsammans har de en son på sju år.
Just nu kan de bara ses om helgerna, sonen och hennes mamma har tvingats flytta till Köpenhamn för att ta hand om hennes sjuka far.
Men snart kanske de inte kan träffas alls. Migrationsverket har bestämt att Sinan ska utvisas till Turkiet.
- Jag har överklagat beslutet, men jag tror inte det kommer hjälpa, säger han till Kvällsposten.
När han kom till Sverige sökte han asyl. När han sen gifte sig med sin danska fru fick han ett uppehållstillstånd som gällde i fem år.
Nu har de fem åren gått.
- Jag har jobb, under de tio åren jag bott här har jag jobbat nästan hela tiden, jag fick ingen hjälp från socialen. Jag har haft fast jobb innan, efter det har jag startat eget företag. Jag betalar 350 000-400 000 kronor i skatt per år, jag gör bra inkomst, säger han.
Hårda regler i Danmark
Reglerna för att få uppehållstillstånd i Danmark är hårda, bland annat ska den danska partnern kunna försörja sig själv och den som söker uppehållstillstånd.
Det kan inte Sinans fru - det är han som försörjer henne och sonen. Alltså lär han inte få uppehållstillstånd där.
Måste han åka till Turkiet väntar militärtjänst i två år. Efter det kan han söka visum, men då har han knappast kvar sin restaurang.
"Får börja om från början"
- Jag hoppas att de ska ändra beslutet. Jag har varit här i tio år, jag trivs här, jag känner mig hemma här, säger han.
- Det blir faktiskt jättesvårt om jag ska åka tillbaka, det är som att komma till ett nytt land. Okej, det är mitt hemland, men jag har inte varit där på tio år, har inget jobb, ingenting. Jag får börja om från början.
Fem grupper kan söka uppehållstillstånd medan de befinner sig i Sverige, och Sinan Coskun passar inte in i någon av grupperna. Hans val är alltså att söka från hemlandet, som han inte bott i på tio år.
- Eftersom han inte har permanent uppehållstillstånd är det tidsbegränsat, och det har gått ut. Och så ser regelverket ut, säger Johanna Uhr, presskommunikatör på Migrationsverket.
Den 27 juni skrev Kvällsposten om Ali Seyed Baha, som även han driver en pizzeria i Malmö, som ska utvisas efter nio år i Sverige.