Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sanna Nielsens oväntade val – för nyfödda sonen

I somras avslöjade Sanna Nielsen i sista programmet att hon fortsätter som programledare.
Sanna Nielsen är aktuell med en julturné.
Foto: Ricky Tillblad
Sanna Nielsen visar upp mammalivet på Instagram
Foto: INSTAGRAM

Sanna Nielsen har nyligen blivit mamma till en liten son och visst vill man ge sitt barn det bästa livet har att erbjuda. 

Och det bästa verkar enligt Nielsen komma från Nederländerna – åtminstone när det handlar om barnvagn. 

Den skönsjungande mamman har köpt en vagn från Bugaboo, trots att Emmaljunga grundades bara ett stenkast från stjärnans födelseplats.

Sanna Nielsen, 36, och sambon Joakim Ramsell, 49, blev föräldrar till en liten son söndagen den 24 oktober. 

”Sanna födde i går söndag en liten son. Båda mår jättebra!”, skrev Lotta Liljefjäll, artistmanager på Like Music Sweden AB i ett sms då. 

På sin Instagram visar Sanna Nielsen upp mammalivet. Bland annat med en härlig vinterbild utanför Kristianstad teater – där hon står och ler stort ner mot barnvagnen. 

”TACK till er alla som har kommit och firat in julen med oss! Nu tar jag mina scenkläder och lilleman och laddar om för nästa helg”, skriver hon under inlägget.

Väljer bort lokala märket

Den uppmärksamme noterar att barnvagnen är av det nederländska märket Bugaboo – ett klassiskt kändisval. Bland andra skådespelerskan Gwyneth Paltrow har synts köra sin dotter Apple i en vagn från just Bugaboo.

Sanna Nielsen har alltså kanske lite oväntat valt att inte köpa en barnvagn från Emmaljunga, som grundades bara ett stenkast från stjärnans födelseplats. 

Mitt under babylyckan har sångerskan även varit ute på sin första turné sen pandemin slog till mot Sverige. Julshowen ”Min Sanna Jul” uppmärksammar att Sanna Nielsen firar inte mindre än 25 år som artist.

Familjen är med på turnén

Men just den här turnén har varit lite annorlunda. Den här gången har hon nämligen med sig familjen – sonen och sambon Joakim på resan.

– Det är underbart, han är en sån liten stjärna vår lilla kille. Han trivs med att åka bil, trivs backstage och lyssna på mamma och pappa när de spelar på scenen och vaggas till sömns. Det är underbart, det är fint att få vara på ett litet familjeäventyr, har hon tidigare berättat. 

– Vi bara njuter av varje sekund.

Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell har spelat ihop i över tretton år. Och han är ett viktigt stöd för henne, har hon tidigare berättat:

– Vi känner ju varandra verkligen till hundra procent och vi har väldigt kul. Det är underbart härligt att komma hem sen och kunna prata om alla minnen tillsammans, i stället för att bara berätta om dem för varandra.

https://www.instagram.com/p/CW0-vi9jntz/

SE FLER NYHETER:
Här överraskas Lasse Berghagen av Sanna Nielsen

Utmanas av David Hellenius – anar inte överraskningen.