När Sanna Nielsen signerade skivor på Center Syd i Löddeköpinge i går ville hundratals fans ha stjärnans autograf. – Det här är min chans att få träffa dem som stöttar mig, säger Sanna Nielsen. Foto: Peo MöllerNär Sanna Nielsen signerade skivor på Center Syd i Löddeköpinge i går ville hundratals fans ha stjärnans autograf. – Det här är min chans att få träffa dem som stöttar mig, säger Sanna Nielsen. Foto: Peo Möller
När Sanna Nielsen signerade skivor på Center Syd i Löddeköpinge i går ville hundratals fans ha stjärnans autograf.

– Det här är min chans att få träffa dem som stöttar mig, säger Sanna Nielsen. Foto: Peo Möller
Sanna var populär bland fansen. Foto: Peo MöllerSanna var populär bland fansen. Foto: Peo Möller
Sanna var populär bland fansen. Foto: Peo Möller
Foto: Peo MöllerFoto: Peo Möller
 Foto: Peo Möller
Snart ska Sanna också sjunga på Victoriadagen. Men hon är inte nervös. – Det är faktiskt inte så pirrigt som man skulle kunna tro, säger hon till Kvällsposten. Foto: Robert EklundSnart ska Sanna också sjunga på Victoriadagen. Men hon är inte nervös. – Det är faktiskt inte så pirrigt som man skulle kunna tro, säger hon till Kvällsposten. Foto: Robert Eklund
Snart ska Sanna också sjunga på Victoriadagen. Men hon är inte nervös.

– Det är faktiskt inte så pirrigt som man skulle kunna tro, säger hon till Kvällsposten. Foto: Robert Eklund

Sanna Nielsen ska sjunga för Estelle

Publicerad

LÖDDEKÖPINGE. Sanna Nielsen, 29, är på Sverigeturné för att träffa sina fans. På bara två dagar har 10 000 sett henne uppträda. Snart sjunger hon på Victoriadagen - med kronprinsessan, Estelle och de andra i kungafamiljen på första parkett.

– Det är faktiskt inte så pirrigt som man skulle kunna tro, säger hon till Kvällsposten.

Just nu befinner sig Sanna Nielsen inne i en intensiv period i samband med att nya skivan "7" med vinnarlåten "Undo" lanseras. Under två veckor, fram till Victoriadagen, reser hon land och rike runt, signerar skivor och bjuder på smakprov.

– Det är då jag får möta mina fans. De är så många. Det är som ett segertåg. Mina fans är så hängivna.

Hundratals personer i kö

I går uppträdde hon först på Center Syd i Löddeköpinge. Efter att hon framfört tre av sina låtar i akustiska tappningar satte hon sig på scen för att skriva autografer. Hundratals personer ställde sig i en nästan 50 meter lång kö för att få en kram, ett leende och en namnteckning av stjärnan från Bromölla.

När Sanna Nielsen var klar i Löddeköpinge begav hon sig direkt till Halmstad, där hon hade konsert under kvällen.

Vad säger fansen till dig?

– Alla vill ta bilder på mig och sig själva. Sen är det mycket grattis till vinsten. Många är stolta och berättar att de följt mig under den här resan. Alla dessa fina ord, de känns rakt in i hjärtat.

Vilken är den vanligaste frågan?

– Både vuxna och barn vill veta hur det kändes att uppträda på en så stor scen som den under Eurovision Song Contest.

Brukar du få presenter?

– Ja! Hela bilen är full med nallar. Och jag får choklad och lakrits eftersom jag säger att jag gillar det. Folk är så givmilda.

Ska sjunga för Victoria

Sommarens kanske stora händelse är trots allt Victoriadagen den 14 juli. Artister som Måns Zelmerlöw och Alcazar kommer att uppträda på Solliden inför kungafamiljen. Och Sanna Nielsen är åter inbjuden att sjunga. En ära, säger hon.

Du är uppenbarligen Victorias val.

– Det vet jag inte, men något bra måste det väl vara med mig. Om inte kungafamiljen gillat mig hade de nog inte bett mig komma igen.

Hur är det att uppträda med kungafamiljen på första parkett?

– Det är faktiskt inte så pirrigt som man skulle kunna tro. De är så trevliga.

Så ni pratar med varandra, vad säger ni?

– Ja men de är så vänliga, goa och ödmjuka. Men det har mest varit ett handslag och "hej hur mår du". Men det som slagit mig varje gång jag träffat dem är att de är som vilka personer som helst, vanliga och snälla.

Vad tycker du om barnen, Estelle och Leonore?

– Jag sjunger för dem också. Jag sjunger de låtar som man har önskat att jag ska göra. Det blir förstås "Undo".

Rebecka Sjöberg
Rebecka Sjöberg

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag