Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sanna Nielsen om turnén med sonen: ”Underbart”

Sanna Nielsen inför premiären av ”Min Sanna Jul” i Halmstad.
Foto: Per Jahnke / 2Entertain
Under turnén har Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell med sig sin en månad gamla son.
Foto: Ricky Tillblad.

Publiken är tillbaka och med det pirret i magen.

Sanna Nielsen far land och rike runt på en massiv julturné – med sig har hon sin en månad gamla son.

– Det är underbart, han är en sån liten stjärna vår lilla kille, säger hon.

Det är bråda dagar för Sanna Nielsen, 36.

Sångerskan är ute på sin första turné sen pandemin slog sitt grepp om landets scener. Julshowen ”Min Sanna Jul” uppmärksammar också att Sanna Nielsen firar 25 år som artist.

Turnén är rikstäckande men just denna helg är hon på bekant mark, nämligen Skåne. Inte mindre än fyra spelningar ska genomföras i Kristianstad. Att spela för skåningarna är alltid extra speciellt, tycker Sanna Nielsen.

– De tycker ”åh, nu kommer Sanna 'himm', det är vår Sanna”, det märker jag av väldigt mycket. Alla är väldigt positiva och glada, säger hon.

”Man får nypa sig i armen”

Hon har visserligen stått på scen under pandemin, sommarsuccén ”Allsång på Skansen” sänds ju under skåningens ledning sedan 2016.

– Men jag har inte mött min egen publik. Man hade nästan glömt bort hur det kändes. Helt magnifikt faktiskt, man får nypa sig i armen och känna det där pirret i magen igen, säger hon.

Men det finns en stor, eller kanske snarare liten, skillnad mot tidigare turnéer. Den här gången är de en familj som åker tillsammans. Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell fick i slutet av oktober sitt första barn – en liten son – som nu reser tillsammans med mamma och pappa under julturnén.

Sonen stortrivs backstage

– Det är underbart, han är en sån liten stjärna vår lilla kille. Han trivs med att åka bil, trivs backstage och lyssna på mamma och pappa när de spelar på scenen och vaggas till sömns. Det är underbart, det är fint att få vara på ett litet familjeäventyr, säger hon.

– Vi bara njuter av varje sekund.

Då blir det minnen ni kan berätta för honom när han är större?

– Absolut, jag och hans pappa kör vloggar varje dag också för att han ska kunna få en härlig liten tillbakablick om han så önskar sen när han blir större, säger Sanna Nielsen och skrattar.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell supportar varandra, berättar Sanna – och har ju spelat ihop i över tretton år.

– Så vi känner ju varandra verkligen till hundra procent och vi har väldigt kul. Det är underbart härligt att komma hem sen och kunna prata om alla minnen tillsammans, i stället för att bara berätta om dem för varandra, säger Sanna Nielsen.

TV: Lasse Berghagen överraskas av Sanna Nielsen