Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sanna Nielsen leder Mellon – vid sidan av

Sanna Nielsen berättar att det blir bilder och intervjuer från backstage och lovar dessutom inhopp hos programledarna Måns Zelmerlöv och Petra Mede. Foto: Sven Lindwall

Sanna Nielsen dras in i Mello-karusellen.

Parallellt med riktiga Eurovision på Globen leder stjärnan "reserv-Mellon" på Tele 2 Arena.

– Det kommer bli en helt ny Eurovision-upplevelse med extra allt, säger Sanna Nielsen i ett pressmeddelande.

Det lär bli ett högt tryck på biljetterna på Eurovision-finalen i maj.

Och nu går SVT ut med en plan för att så många som möjligt ska kunna ta del av den internationella Mello-festen.

Den riktiga finalen avgörs på Globen. Men parallellt med det ska finalen sändas på en 300 kvadratmeter stor tv, enligt pressmeddelandet.

– Eurovision the Party är ett tillfälle för fler att kunna vara en del av Eurovision-festen, eftersom biljetterna till Globen nästan är slutsålda. I Eurovision Village erbjuds en öppen ”public viewing” för den som vill, säger Johan Bernhagen, producent för Eurovision Song Contest 2016 i ett pressmeddelande.

"Extra allt"

Sanna Nielsen berättar att det blir bilder och intervjuer från backstage och lovar dessutom inhopp hos programledarna Måns Zelmerlöv och Petra Mede.

– Det kommer bli en helt ny Eurovision-upplevelse med extra allt. Tillsammans får vi uppleva artister, fest och dans hela natten. Under sändningen får publiken dessutom följa med mig backstage för en massa kul intervjuer och en unik inblick i vad som händer bakom kulisserna, säger Sanna Nielsen i ett pressmeddelande.

Delar ut poäng

Artiste som Carola, Loreen, Danny Saucedo och Penetoz kommer att uppträda i Tele 2 Arena. Dessutom kommer de svenska jurypoängen delas ut direkt från arenan.

– Eurovision the Party är ett komplement till dessa evenemang. Och ett välkommet sådant, som vi hoppas kan bli en tradition, säger Johan Bernhagen, producent för Eurovision Song Contest 2016.

 

 

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!