Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så gick det för tv-kändisarna från SVT:s glansdagar i Malmö

Tre nyheter att hålla koll på i dag.
SVT flyttade ut från det legendariska TV-huset på Jägersro till de mindre lokalerna i Västra hamnen år 2010.Foto: RONNY JOHANNESSON / KVP
Malena Ivarsson fick motta bombhot för sitt programledarskap för Fräcka fredag.Foto: OVE JONSSON / IBL
Bertil Svensson är fortfarande känd från inslaget där han av misstag skär sig i tummen.Foto: SVT
Harald Treutiger var bland annat programledare för Expedition: Robinson under sina år på SVT. Foto: JACK MIKRUT / PRESSENS BILD

Under några år syntes dom på tv-skärmarna i vardagsrum över hela Sverige. Efter det har dom ägnat sig åt allt från sexterapi till navigationslärare.

Här är tv-stjärnorna vi minns från när SVT Malmö hade sin storhetstid.

– Trevligare arbetsmiljö och roligare arbetsuppgifter får man leta efter, säger Bertil Svensson, 86, om sina 35 år på Malmö-tv.

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.