Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Rickard dubbla bilglädje i Bingolotto: ”Otroligt”

Lotta Engberg och Stefan Odelberg.
Foto: TV4/ Mathias Otterberg
Foto: Okänd

Det var inte längesen som Rickard Olsson och hans familj köpte ny bil. 

Under Bingolottos uppesittarkväll hade dock familjen lite otur i den dubbla glädjen – de vann två nya bilar av samma modell. 

– Jag kan knappt förstå det, säger han.

På grund av sjukdom blev det inget julfirande som vanligt för Rickard Olsson och hans familj, från Skårby i Ystads kommun. Det blev ingen träff med släkten som de vanligtvis har kvällen före julafton. De tvingades tänka om och då blev det uppesittarkväll. 

När det blev dags för bildragningen ringde han in. Sluss efter sluss – tillslut kom han fram och samtalade med programledaren Stefan Odelberg och helt plötsligt stod han ägaren till två Volkswagen passat, värda ungefär en halv miljon vardera. 

– Det är fantastiskt – otroligt att man har sådan tur. Jag kan knappt förstå det, säger han. 

Att han lyckades kamma hem två bilar utan någon större ansträngning beror på att han hade en dubbellott – allt han vinner får han dubbelt av, något som Ystad Allehanda, också berättat om.   

Ägare till tre bilar 

Egentligen behövde han inte någon bil alls – det var nämligen inte längesen som han köpte en bil. Vad han nu ska göra med alla dessa bilar är oklart – chocken har inte lagt sig än. 

– Jag har inte hunnit smälta detta och därför inte funderat. Någonting får jag göra med dem, har ej behov av flera, så jag får nog sälja i stället, säger Rickard Olsson. 

– De nyvunna bilarna är hybrid, så vi kommer nog behålla den ena i alla fall, det kan bli roligt. 

Glädjevrålet – vinner två bilar och en miljon kronor

Fördröjningen på telefonlinjen skapar förvirring

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!