Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Prinsessan Mary går i väntans kläder - igen

Prinsessan Mary har börjar bära samma kläder som hon bar under sin graviditet.
Foto: AGERSTEN KIM

Kronprinsessan Mary, 34, har plockat fram sina gamla mammakläder.

Prins Christian, 9 månader, kan mycket väl bli storebror

i början av nästa år.

Det skriver danska Ekstra Bladet efter att ha analyserat Marys klädstil under de senaste två månaderna. Vid alla officiella uppdrag under maj och juni har Mary använt exakt samma kläder som hon hade när hon var i andra och tredje månaden med Lillemand. - Självklart ska Christian bli storebror, sa Mary till Kvällsposten när hon lämnade Rigshospitalets förlossningsavdelning förra hösten.

Modemedveten

 Med tanke på att Mary är en av Europas mest modemedvetna prinsessor är det något förvånande att hon numera visar upp sig i kläder från förra året. Allt tyder på att det är kläder som passar en växande mage. Om man följer klädvalet från första graviditeten borde Mary vara 2,5 månader in i graviditeten nu, skriver Ekstra Bladet. I så fall kan vi vänta oss att danska hovet offentliggör nyheten om att en ny prins eller prinsessa är på gång, i början av augusti. Förra året valde hovet att offentliggöra Marys graviditet när hon var i 14:e veckan. Danska hovets informationschef, Lis M Frederiksen, säger att hon inte lagt märke till att Mary just nu återanvänder sina tidigare mammakläder.

Har inte hört om tillökning

 - Nej så mycket lägger jag inte märke till hennes klädval, säger Frederiksen. Lis M Frederiksen har inte heller hört att kronprinsparet väntar tillökning. - Nej det har jag inte hört, säger hon.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!