Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Premiär för ”Annie” – här vimlar Malmö

Tv-profilen Tina Nordström älskar ”Annie” och kan alla låtar i musikalen utantill.Foto: FRITZ SCHIBLI / EXPRESSEN/KVP
Sven Melander kom med Alice Åkerblom, båda var nyfikna på hur regissören Eva Rydberg valt att tolka den populära musikalen. Foto: FRITZ SCHIBLI / EXPRESSEN/KVP
Foto: FRITZ SCHIBLI / EXPRESSEN/KVP

På fredagskvällen var det premiär för musikalen ”Annie” på Nöjesteatern i Malmö.

På plats fanns bland andra tv-profilen Tina Nordström och skådespelaren Sven Melander.

– Jag älskar ”Annie”! Vi kan musiken och kommer att nynna med i alla låtarna, säger Tina Nordström.

På fredagskvällen var det dags för premiär av musikalen ”Annie” på Nöjesteatern i Malmö. Inför föreställningen minglade kändisar och vanliga dödliga i foajén. Att få se hur regissören Eva Rydberg och huvudrollsinnehavaren Nanne Grönvall valt att tolka den populära musikalen var det som gjorde publiken nyfiken. 

Kvällspostens fotograf sprang på tv-kocken och matkreatören Tina Nordström, 45, som var minst sagt taggad inför kvällens musikalshow. Nordström avslöjade att hon är ett stort Annie-fan och att förväntningarna var skyhöga.

– Jag är här därför att Annie är min favoritfilm, jag har alltid älskat den. Vi kan musiken och jag kommer att nynna med i alla låtarna, säger hon glatt.

I teaterpublik fanns skådespelaren, regissören och journalisten Sven Melander som kom tillsammans med designern Alice Åkerblom.

Sven Melander, 69, kom på premiären med Alice Åkerblom, 56.Foto: FRITZ SCHIBLI / EXPRESSEN/KVP

Sven Melander, 69, skådespelare, Stockholm tillsammans med Alice Åkerblom, 56, designer, Stockholm:

– Detta är spännande. Premiärer är roliga och det ska bli kul att få se hur de gör och hur Eva Rydberg tolkar detta som regissör, säger Melander.

– Jag har följt Eva Rydberg sedan jag var barn. Därför blir det spännande i kväll och extra kul eftersom jag aldrig sett Annie tidigare, säger Alice Åkerblom.

Susanne Cedergren, 61, journalist och dokumentärfilmare tycker ”Annie” är en fantastisk föreställning.Foto: FRITZ SCHIBLI / EXPRESSEN/KVP

Susanne Cedergren, 61, journalist och dokumentärfilmare, Stockholm:

– Detta är en fantastisk föreställning och film och det ska bli kul och se hur de gör den. Jag har sett Eva Rydberg i rollen så det ska bli kul och se hur Nanne Grönvall gör den, säger hon.

Maha Idris de Freene, Nathalie Nato och Anita Roll från Stockholm såg fram emot att se Nanne Grönvall.Foto: FRITZ SCHIBLI / EXPRESSEN/KVP

Maha Idris de Freene, 56, rektor, tillsammans med Nathalie Nato, 31, projektledare och Anita Roll, 62, egen företagare, har alla kommit ner från Stockholm för att se premiären:

– Jag tror att vi kommer att få väldigt roligt för att Eva och Nanne är väldigt roliga, säger Maha Idris de Freene.

– Jag är här för Nanne Grönvall därför att hon är livet. Hon är en person som sprider glädje och världen behöver fler som henne, säger Nathalie Nato.

– Jag har sett Eva Rydberg sedan jag var barn i melodifestival och många filmer. Jag tycker hon är en fantastisk entertainer. Vi har rest från Stockholm enbart för detta, säger Anita Roll.

Julius Malmström tror känslorna kommer bubbla.Foto: FRITZ SCHIBLI / EXPRESSEN/KVP

Julius Malmström, 69, nöjesentreprenör och teaterchef: 

– Detta blir en kväll med många tårar. Det är en väldigt bra musikal och en bra ensemble!