Puma Swede ger sig in i restaurangbranschen i Malmö. Foto: EERO HANNUKAINEN / ALL OVER PRESS EEROBILD
Puma Swede ger sig in i restaurangbranschen i Malmö. Foto: EERO HANNUKAINEN / ALL OVER PRESS EEROBILD

Porrstjärnan Puma Swede öppnar restaurang i Malmö

Publicerad

I oktober öppnar en ny hamburgerrestaurang på Lilla Torg i Malmö.

Bakom den står den svenska porrskådisen "Puma Swede" – Johanna Jussinniemi.

Den svenska porrskådisen Johanna Jussinniemi är mer känd under sitt alias "Puma Swede". Hon har enligt tidningen Sydsvenskan medverkat i drygt 150 filmer i Los Angeles och 2013 släppte hon sin självbiografi – "Mitt liv som porrstjärna".

Nu skriver tidningen att "Puma Swede" ger sig in i en ny bransch – restaurangbranschen!

Den 27 oktober öppnar nämligen porrstjärnans egen restaurang på Landbygatan 4. Hamburgerrestaurangen ska heta "Puma burger" och invigs med gratis hamburgare och Halloweenfest.

Nyheten lades ut på skådisens egna sociala medier. Där finns bland annat en film vars syfte är att marknadsföra restaurangen.

 

LÄS MER: Kontroversiellt när Puma Swede kom till Lund

 

https://www.instagram.com/p/BaHjxqGhqBI/?taken-by=thepumaswede

"Hon ska bli en fullvärdig krögare"

Enligt "Puma Swede" kommer restaurangen att drivas av henne själv, tillsammans med Malmökrögaren Ulas Sarioglu. Redan i dag driver han hamburgerrestaurangerna Tusen & 2, även de på Lilla torg.

– Alla kommer ha sin del i verksamheten. Johanna kommer att vara ansiktet utåt. Hon är ny i krogvärlden – men tanken är att hon ska bli en fullvärdig krögare. Hon går in helhjärtat i detta, säger Ulas Sarioglu till Sydsvenskan.

Enligt Sariouglu kommer den nya restaurangen att erbjuda en mängd olika hamburgervarianter – men det är okänt om Johanna Jussinniemi kommer att finnas på plats. 

– Det kommer att finnas massor av val. Man ska själv kunna välja patty: kött vegetarisk eller kyckling, och man kommer kunna välja mellan fem olika bröd, en massa olika såser och tillbehör, säger Ulas Sarioglu till Sydsvenskan.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag