Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Polistillslag mot Hells Angels – fyra anhållna

Hells Angels klubblokal utanför Hässleholm.
Foto: JENS CHRISTIAN / FOTOGRAF JENS CHRISTIAN
Polisen hade stor närvaro under helgens Power Start of Summer Meet i Hässleholm.
Foto: JENS CHRISTIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN
Det var under helgens Power Start of Summer Meet i Hässleholm som en Hells Angels-medlem tilldrog sig polisens intresse. Personerna på bilden har ingeting med händelsen att göra.
Foto: JENS CHRISTIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN

Fyra personer har anhållits av polisen efter en husrannsakan mot mc-klubben Hells Angels klubblokal utanför Hässleholm, rapporterar Norra Skåne.

– När vi kom in i lokalen hittade vi både narkotika, dopingmedel och ett modifierat jaktvapen, så det var bingo för oss, säger polisområdeschef Pär Cederholm till Kvällsposten.

Polisen har den senaste tiden misstänkt en ökad aktivitet kring Hells Angels klubblokal utanför Hässleholm. En Hells Angels-medlem drog i lördags till sig polisens intresse under bilträffen Power Start of Summer Meet i Hässleholm, som Norra Skåne var först med att berätta.

– Vi ser en ökad aktivitet genom att vi får mer information och har lite ökad tillsyn. Vi var rätt så mycket folk i och med att vi hade Power Meet i Hässleholm. Eftersom det var rätt så lugnt låg vi ute på vägarna och gjorde vi en vanlig kontroll på honom, säger Pär Cederholm.

"Det var i överlåtelsesyfte"

Mannen stoppades vid 22-tiden på lördagskvällen för misstänkt drograttfylla och togs med vad polisen misstänker är narkotika. 

– Det var ett narkotiskt preparat. Mängder kan jag inte ta upp, men han hade mer än till sig själv. Det är inga gigantiska mängder, men förpackat och i tillräckligt mycket för att vi skulle misstänka att det var i överlåtelsesyfte, säger Pär Cederholm.

Gjorde husrannsakan

Polisen gjorde strax efter midnatt en husrannsakan mot Hells Angels klubblokal utanför Hässleholm och fann vad man tror är dopingpreparat samt narkotika och ett modifierat jaktvapen.

– Vi var några stycken som gjorde en husrannsakan eftersom han lämnat lokalen med motorcykeln innan han stoppades av polisen. Han hade portionsförpackad narkotika på sig som vi bedömde var till försäljning och då kunde vi göra en husrannsakan i lokalen för att se om det fanns mer. Vi hade inga uppgifter om att det skulle finnas narkotika i lokalen, säger Pär Cederholm. 

Fyra personer anhållna

Tre personer som fanns i fastigheten greps och anhölls, liksom personen som stoppades under cruisingen. Narkotikan ska nu analyseras. 

– Det var av den mängden att det definitivt var i överlämningssyfte. 


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android. 

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!