Enligt uppgifter från platsen ska nio polisbilar vara på plats. Foto: Mikael Nilsson
Enligt uppgifter från platsen ska nio polisbilar vara på plats. Foto: Mikael Nilsson

Polisen ryckte ut – "Hätsk stämning"

Publicerad

Nio polisbilar befinner sig just nu vid Möllevångstorget i Malmö efter att två personbilar krockat.

– Sen kommer våra patruller strax därefter och då är det ganska hätsk stämning, säger Jimmy Modin vid polisens ledningscentral.

En kvinna ska klaga över nacksmärtor.

Efter klockan 21 på måndagskvällen ska två personbilar ha krockat vid Möllevångstorget i Malmö.

När polispatruller anlände till platsen var stämningen hätsk och fler patruller tillkallades.

Enligt uppgifter från platsen ska nio polisbilar vara på plats.

– Det verkar som att den här personbilen har varit uppe på trottoaren och kört innan den körde på den andra personbilen, så det är möjligt att folk på plats blir förbannade över det och att det då blir lite upprörd stämning, säger Jimmy Modin vid polisens ledningscentral.

Kvinna fick nacksmärtor

Skadeläget är oklart, men en kvinna klagar över nacksmärtor och ambulans har skickats till platsen.

I samband med pådraget har också en man i 20-årsåldern blivit omhändertagen. Han kommer att få besöka polisstationen för provtagning, då han misstänks för rattfylleri.

Vid 22.30 var en polispatrull kvar på torget i väntan på att den mest skadade bilen skulle bärgas. Då hade läget lugnat ner sig för övrigt.

 

Följ Kvällsposten på Facebook och Twitter – där kan du diskutera och kommentera alla våra artiklar!​

Matias Rankinen
Matias Rankinen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag