Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Personbil har kört upp på räcke på E4: ”Det är halt”

En bil ska ha kört upp på ett räcke på E4. 

Olyckan ska ha inträffat i höjd med Strömsnäsbruk. 

”Det är enligt uppgift halt på platsen”, skriver polisen på sin hemsida. 

Olyckan inträffade strax innan klockan 08 under måndagsmorgonen. Enligt Trafikverkets hemsida ska den ha skett mellan trafikplats Hornsborg och trafikplats Hamneda i norrgående riktning. 

Olyckan bedöms av Trafikverket ha stor påverkan på trafiken och prognosen är att det kommer vara så fram till klockan 10. 

Skadeläget är än så länge okänt. 

”Ska vara halt i området”

Tidigare under morgonen inträffade en annan olycka på E4, vid avfarten till Torsvik söder om Jönköping. Den gången var det i södergående riktning. Ingen person skadades vid olyckan, men bilen behövde bärgas. 

– Det ska vara halt väglag i området. Vi uppmanar alla trafikanter att anpassa hastighet samt avstånd till framförvarande fordon efter väglaget, säger Björn Öberg, polisens presstalesperson i Jönköping. 

Två bilar i olycka på E6

Även E6 ska ha varit drabbad av olyckor under måndagsmorgonen. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård har kallats till en olycka i höjd med Flädie i Skåne. 

Två bilar ska ha varit inblandade i olyckan som inträffade i södergående riktning mot Malmö. 

”Skadeläget är okänt. Trafiken är påverkad”, skriver polisen på sin hemsida. 

Ett par mil norrut, mellan trafikplats Helsingborg södra och trafikplats Rydebäck står det en stillastående bil i vägrenen. Polisen uppmanar till försiktighet på platsen. Även här är det i södergående riktning trafiken påverkas.