Person till sjukhus – voltade med bilen

Publicerad

En person har fått föras till sjukhus efter en trafikolycka på E22 i närheten av Ronneby.

Enligt polisen har personbilen som föraren färdades i voltat.

– Den ligger upp och ner i diket, säger Stephan Söderholm informatör vid polisens ledningscentral.

En kvinna i 65-årsåldern skadades lindrigt.

Larmet om olyckan kom 17.22 på lördagseftermiddagen.

En personbil hade av oklar anledning hamnat i diket.

– En bil som voltat vid Galtsjön, söder om Ronneby, säger Stephan Söderholm. då voltat och landat i diket på E22 vid Galtsjön.

Föraren som var ensam i bilen är förd med okända skador till sjukhuset i Karlskrona.

– Vi är på väg till sjukhuset för att prata med föraren, säger Stephan Söderholm.

Strax innan klockan 20 på kvällen berättar vården att det rör sig om en kvinna i 65-årsåldern.

– Hon är kvar här hos oss och bedöms som lindrigt skadad, säger Katrin Warneflo, arbetsledande sjuksköterska på Blekingesjukhuset.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag