Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernilla Månsson Colts sorg efter katten MaltaMorris

Pernilla Månsson Colt berättar i Sveriges Radio P4 ”Ring så spelar vi” om katten MaltaMorris som dog i fredags efter att ha blivit överkörd.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Programledaren Pernilla Månsson Colts katt MaltaMorris är död.

Katten, som har betytt mycket för Pernilla Månsson Colt och hennes familj, blev överkörd. Hela lördagens ”Ring så spelar vi” ägnas därför åt husdjur.

– Jag har liksom ett stort hål i hjärtat i dag, säger Pernilla Månsson Colt i direktsändningen.

Maltamorris blev överkörd i fredags, säger Pernilla Månsson Colt i ”Ring så spelar vi” som hon sänder i Sveriges Radio P4 på lördagsmorgonen.

Under programmet var det tänkt att Pernilla Månsson Colt och lyssnarna skulle prata om hösten, men i stället handlar det om husdjur och deras betydelse.

– I bland griper livet in, eller döden som i mitt fall. Men i stället för att gräva ner mig och oss alla som lyssnar på detta i sorg kan vi fira och hylla våra bästa vänner, husdjuren, säger hon och uppmanar publiken att höra av sig.

Lyssnarna stöttar Pernilla Månsson Colt i sorgen.Foto: Skärmdump

Lyssnarna gav den folkkära programledaren stort stöd. På programmets sociala medier, bland annat Facebook, strömmade bilder på husdjur och hälsningar in till Pernilla Månsson Colt.

Utbränd

Programledaren och tv-profilen Pernilla Månsson Colt har har tidigare berättat om hur viktig MaltaMorris har varit för henne, inte minst under vägen tillbaka efter utbrändheten som hon drabbades av för några år sedan.

Kvällsposten söker Pernilla Månsson Colt och redaktionen för ”Ring så spelar vi” för en kommentar.

Ladda ner.Foto: Kvällsposten

LÄS MER: 

Stjärnans nya liv – efter utbrändheten