Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Passningen: Sök dig till en swingersklubb

Michael Rosenvold, europapresident för Bandidos råder nu "Gucci-rockeren" att fundera på en alternativ karriär. "Sök dig till en swingersklubb", säger han till Ekstrabladet.
Foto: Ekstrabladet
Innan Brian Sandbergs, 48, anslöt sig till Bandidos var han under många år medlem i det rivaliserande gänget Hells Angels.
Foto: Getty Images

"Gucci-rockeren" Brian Sandberg, 48, slängdes ut från Bandidos efter att ha sexchattat med en annan medlems exfru.

Nu meddelar Bandidos Europapresident, Michael "Kokken" Rosenvold, att uteslutningen är definitiv.

– Han kanske får överväga att söka till läsarredaktör för "Veckans Rapport" eller en swingersklubb, säger Michael Rosenvold till Ekstrabladet.

Brian Sandberg har trampat i klaveret – igen, och den här gången verkar det vara tredje gången gillt.

Innan 48-åringen anslöt sig till Bandidos var han under många år medlem i den rivaliserande mc-klubben Hells Angels. Men under åren med mc-klubben blev han också, vid två tillfällen, utslängd från klubben.

Sedan 2012 har Brian Sandberg i stället varit medlem i det rivaliserande gänget Bandidos, men är sedan slutet av mars i så kallad "bad standing" med klubben och därmed utkastad.

Upprinnelsen till uteslutningen uppges vara en sexchatt på Facebook med "broders" exfru.

Definitiv uteslutning

Bandidos Europa- och Asienpresident, Michael "Kokken" Rosenvold, säger nu till Ekstrabladet att uteslutningen med största sannolikhet är Brian Sandbergs sista kontakt med hela mc-miljön.

– Jag tror inte att han kommer att bli upptagen som medlem i någon ny mc-klubb. Och om han blir det säger det en hel del om dem, säger Michael Rosenvold till tidningen.

Han är också helt övertygad om att Brian Sandberg var medveten om att sexchatten var ett brott mot den "hederskodex" som finns inom klubben. De interna reglerna slår fast att medlemmar inte får inleda relationer med klubbkamraters nuvarande eller tidigare partners.

Alternativ karriär

Michael Rosenvold råder därför Brian Sandberg att börja fundera på alternativa karriärsval.

– Han kanske får överväga att söka till läsarredaktör för "Veckans Rapport" eller söka sig till en swingersklubb, säger Michael Rosenvold till Ekstrabladet.

Uteslutningen innebär också att Brian Sandberg måste avlägsna sina Bandidos-tatueringar och ta bort alla bilder i sociala medier där han finns med i Bandidos-sammanhang.

– Från dags dato är Brian Sandberg utkastad från Bandidos i "bad standing". Det innebär att han inte längre får ha kontakt med någon i eller omkring vår miljö, sa Michael Rosenvold till Ekstrabladet i slutet av mars.

FAKTA

Brian Sandberg

Brian Sandberg anslöt sig 1991 till Hells Angels i samband med ett sjuårigt fängelsestraff för narkotikabrott. Han steg snabbt i graderna och var i år en av de högsta ledarna inom klubben.

2012 valde han dock att lämna HA för att i stället ansluta sig till rivalen Bandidos.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!