Paradise Hotel-Saga: "Bryter ned sig själv"

25-åriga Saga Scott från Klippan kallar sig själv en kvinnlig douchebag och skyr inga medel när det gäller att vinna.

– Jag är Sveriges sämsta förlorare. Jag kan lätt trampa på folk, det får bära eller brista säger hon.

Det var en ren slump att 25-åriga Saga Scott från Klippan råkade hamna i "Paradise hotel".

– Jag visste knappt var det var, jag hade bara sett fyra avsnitt, säger hon.

Saga Scott träffade två tjejer som jobbade med casting till programmet när hon besökte en bar i en liten ort utanför Eskilstuna. De frågade om hon skulle vara intresserad av att vara med, och efter lite betänketid och några möten med produktionsbolaget bestämde hon sig för att hoppa på tåget.

– Jag såg det som en möjlighet att göra något jävligt roligt i livet. Jag har bara jobbat och varit sambo och haft långa förhållanden. Jag gick in med inställningen att ha jävligt kul.

"Det är bara att köra på"

Och Saga Scott tycker inte att det var något märkvärdigt med det faktum att hon och partnern Carl Åberg, 21, redan under inspelningen av andra avsnittet hade sex framför kamerorna. Scenerna visades dock inte i tv.

– Helt ärligt så tänker jag bara att om du ständigt ska överanalysera varje situation du befinner dig i så blir det jobbigt. Det är bara att köra på, jag gör det som faller mig in och är jag attraherad av nån så förstår jag inte varför jag ska hålla igen. Det är klart en helt ny situation att vara kameraövervakad. Men det är tråkigt att komma in och vara tillbakadragen. Jag tyckte det kändes bra.

Sveriges sämsta förlorare

Vad är dina vinnar-skills?

– Ja, det där har jag alltid undra själv, och jag är Sveriges sämsta förlorare. Om det är folk som jag inte lägger vikt vid då kan jag lätt trampa på dem, det får bära eller brista. Jag håller inte igen på vem jag är och bryr mig inte om vad folk tycker, jag har alltid kört mitt eget race.

Vilken var det största utmaningen under inspelningen?

– Överlag att man behöver spela, jag är inte alls den typen som vill såra nån. Men vill man ta sig till finalen så måste man köra över de flesta. Man bryter ner sig själv som person när man går över egna gränser.

Sen var det jobbigt när personer som man tyckte om fick lämna stället. Man blev så tighta där inne.

Umgås du med några fortfarande?

– Det finns vissa personer som jag tycker mycket om fortfarande, ett fåtal dock.

Hur är reaktionerna hemma i Klippan då?

– Det har varit väldigt bra, folk vet vem jag är det har varit positivt än så länge, vad jag har hört. Vi har en pub där alla samlas på fredag och lördag och folk kommer fram och säger att det är kul att se mig på tv.

Hur kändes det att välja Carl i kvällens program?

– Det var väldigt jobbigt, för jag hade så mycket tankar kring vad jag skulle göra. Jag ville egentligen vara med Kristian, men han ställde sig ju inte bakom mig och då var mitt val självklart. Alex hade inte gjort nåt intryck på mig.

Vad har du för planer härnäst?

– Just nu så jobbar jag inte alls, men det som är planen är att min manager ska ordna så jag får åka runt i Sverige och träffa alla mina fans, de är ganska många. Jag tar det därifrån och får se vad det leder till. Jag skulle vilja vara med i nån svensk film som skådespelare kanske, det hade varit jätteroligt.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!