Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pappa dödade katter – inför ögonen på sonen

Bilden är en illustration och är inte kopplad till händelsen. Foto: Olle Sporrong

Inför ögonen på sin son ska den 37-årige pappan ha brutit nacken av flera kattungar innan han hackade dem med en spade.

– Nästa gång är det din tur, ska pappan ha hotat.

Nu är 37-åringen misstänkt för flera fall av våld och hot både mot sonen och ett antal exflickvänner, rapporterar Ekstrabladet.

Övergreppen mot sonen ska ha börjat när han bara var tre år gammal och sedan pågått under åtta års tid innan de uppdagades under sommaren. Anklagelserna ska gälla både våld men även hot om våld.

Vid ett tillfälle ska 37-åringen ha tvingat sonen att titta på när han bröt nacken av ett antal kattungar. Därefter ska han ha tagit fram en spade och hackat kattungarna innan han vänt sig till sonen och sagt:

– Nästa gång är det din tur.

Vid ett annat tillfälle uppges 37-åringen ha tagit tag i sonens huvud och dunkat ner det i en matlåda vilket ska ha orsakat en bula på sonen huvud.

Enligt de misstankar, som Ekstrabladet tagit del av, ska pappan ha använt barnets fruktan för att utsättas för mer våld till att få honom att städa huset. I samband med detta ska han också hotat med att döda sonen om han inte lydde.

Våld och dödshot

Men sonen ska inte vara den enda som utsatts för faderns hetsiga temperament.

Enligt uppgifter från åklagarmyndigheten ska åtminstone två av 37-åringens tidigare flickvänner ha anmält honom för hot och våld.

I samband med en exflickväns födelsedag ska 37-åringen ha tagit tag i henne, kastat henne mot väggen och dragit henne i håret. En annan gång ska han ha hotat med att våldta hennes syster samtidigt som han filmade övergreppet. 37-åringen uppges även ha hotat att döda hennes föräldrar.

Exflickvännen vittnar också om att 37-åringen hotat att slå ihjäl henne och sedan dela hennes döda kropp med en spade.

Sitter häktad

En annan tidigare flickvän ska ha anmält 37-åringen efter att han hotat att förstöra hennes liv. Enligt kvinnan ska 37-åringen ha blivit svartsjuk i samband med att hon la upp en bild på sin Facebooksida tillsammans med en vän.

37-åringen sitter just nu häktad i väntan på rättegång.