Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oron: Barnen curlas – svårt att klara utmaningar i livet

På den här parkeringsplatsen brukar ungdomar på Näset samlas – ett stenkast ifrån stranden som gjort det till ett av Sydsveriges mest exklusiva områden.
Foto: Jens Christian

Dominik, 19, flyttade från Malmö för att det var ”mord till höger och vänster” – och Christine ville inte att hennes barn skulle hamna på ”Plattan”.

De lockades av tryggheten på Näset.

Samtidigt vittnar en kurator om föräldrar som bokar tid på vårdcentralen åt sina vuxna barn – och att barnen inte klarar att möta utmaningar senare i livet.

– Det är inte så konstigt att de sedan blir oförmögna att ta hand om sig själva, säger Daniel Ståhl på vårdcentralen i Höllviken.

Expressen Premium

Erbjudande: Läs Expressen Premium gratis till Valborg

Detta är ett erbjudande till dig från Expressen Premium. Premium är en tillsvidareprenumeration. Du läser gratis fram till 30 april 2021, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!

Karolin, 30, och Canan, 25, är beroende av energidryck

”Sitter fast i ett beroende” • Riskerna om du dricker för mycket

”De gör sig hörda först – det är riktigt patetiskt”

✓ Ska ligan ställas in? ✓ Lagen som nyper topp sex-platserna ✓ Spelaren som vinner poängligan ✓ Linköpings mörka horisont

Så undviker du imman på glasögonen

Bästa råden med munskydden • Det här ska du undvika