Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oron: Barnen curlas – svårt att klara utmaningar i livet

På den här parkeringsplatsen brukar ungdomar på Näset samlas – ett stenkast ifrån stranden som gjort det till ett av Sydsveriges mest exklusiva områden.
Foto: Jens Christian

Dominik, 19, flyttade från Malmö för att det var ”mord till höger och vänster” – och Christine ville inte att hennes barn skulle hamna på ”Plattan”.

De lockades av tryggheten på Näset.

Samtidigt vittnar en kurator om föräldrar som bokar tid på vårdcentralen åt sina vuxna barn – och att barnen inte klarar att möta utmaningar senare i livet.

– Det är inte så konstigt att de sedan blir oförmögna att ta hand om sig själva, säger Daniel Ståhl på vårdcentralen i Höllviken.

Expressen Premium

Unikt erbjudande: Expressen Premium gratis i tre månader

Expressen Premium är en digital tillsvidareprenumeration. Kostnadsfritt gäller de tre första månaderna, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 3 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!

Kamala Harris stoppas – får inte flytta in i tjänstebostaden

Därför måste hon och maken vänta • Här får de bo i stället

Karriärerna som tvärvände – då vände de sig till porr

• Självmordstankar • Tycker om att provocera • Spelade gitarr naken och onanerade

Frida om samtalet: ”Jag blev chockad”

I samtal med hotellchefen efter omtalade olyckan: ”Han bad om ursäkt”