Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ny husrannsakan i sökandet efter Emilie, 18

Ny husrannsakan i sökandet efter försvunna Emeilie Meng, 18
Foto: DANSK POLIS
Emilie Meng, 18 har varit försvunnen från Korsør i Danmark sedan i juli
Under måndagen gjorde polis husrannsakan på en adress i Korsør där man varit flera gånger tidigare
Foto: INTERPOOL

Dansk polis har fått in nya uppgifter i sökandet efter den försvunna Emilie Meng, 18. På måndagen var polisen på plats i Korsør för att genomföra en husrannsakan på en adress.

Emelie Meng syntes sist på Korsørs station vid fyra på morgonen den 10 juli. Sedan dess har både polis och frivilligorganisationer engagerat sig i letandet efter henne. 

 Så sent som i september sökte polisen av ett stort område vid ett koloniområde alldeles nära stationen i Korsør och härom veckan finkammades dikeskanter längs motorvägen i Korsør. 

Varit på samma adress tidigare

På måndagen meddelade polisen om den senaste utvecklingen i sökandet. Det har kommit ny information som gör att en husrannsakan ska genomföras under dagen på en adress i Korsør.

– Vi har varit på samma adress tidigare, men då nya uppgifter har tillkommit sedan vi var där sist, så ser vi oss tvungna att undersöka platsen en gång till, säger polisinspektör Kim Kliver i ett pressmeddelande från polisen i Sydsjälland och Lolland-Falster.

Avlyssnad av allmänhet

Enligt TV Øst är det fjärde gången på kort tid som polisen intresserar sig för adressen där en 67-årig man bor. Mannen har blivit indragen i saken efter att allmänhet, som engagerat sig i letandet, haft honom under övervakning och till och med använt avlyssningsutrustning. Avlyssningen ska ha skett efter att någon påstått att de hört en kvinnoröst i lägenheten ropa efter mamma. När banden lämnades över till polis fick 67-åringen reda på att han blivit avlyssnad. 

Polisen har tidigare kommenterat innehållet på övervakningsbanden och sagt att de inte innehåller något som har bäring på ärendet.

Vid tidigare husrannsakan har polisen haft utrustning med sig för att leta efter hålrum i väggar och under golvet. Eftersom de inte finnit något har mannen varit avförd från utredningen. Det är oklart vilka uppgifter som ligger bakom ännu en husrannsakan.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!