Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu säljer Sanne ut sin rockgarderob

Sångerskan Sanne Salomonsen – eller Rockmama, som danskarna älskar att kalla henne – har bestämt sig för att sälja sina begagnade skor och kläder.

Det hela sker på söndag vid ett event i Dronningmølle på norra Själland, där Sanne bor numera.

Det är danska TV2 Lorry som avslöjar nyheten. Och Sannes utstyrslar i guldlamé och leopard, liksom hennes häftiga, höga stövlar väntas locka storpublik.

Eventet hålls på ett kafé som heter DrømmeCaféen och Sanne är själv på plats mellan klockan 12 och 17, meddelar arrangören på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CHx7KYgBK_w/?utm_source=ig_web_copy_link

Eftersom det är coronatider har arrangörerna vidtagit en del säkerhetsåtgärder – eventet är utomhus (fast man får prova plaggen inomhus) och alla måste ha munskydd.

Säkerhetsvakter på plats

Det ska även finnas säkerhetsvakter på plats.

– Jag tror förstås att Sannes kläder lockar mycket folk, men även hon själv som person, säger kaféägaren Anne-Dorthe Liljedahl.

– När folk hör att hon själv ska vara där säger de ”jag tror inte kläderna passar mig men jag kommer ändå för att säga hej.

Sanne Salomonsen i randiga byxor 2019.
Foto: Kristofer Sandberg
Här är Sanne Salomonsen klädd i guld 2012.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Sanne Salomonsen på scenen 2007.
Foto: SVERIGES TELEVISION AB
Sanne Salomonsen verkar gilla randiga byxor. Här är hon 2003.
Foto: JOACHIM WALL / KVP

Sannes garderob innehåller kläder från storlek 36 till 40–42, och skor och stövlar i storlek 40–42, har TV2 Lorry tagit reda på.

Sanne Salomonsen har haft utförsäljning av sina grejer en gång tidigare – våren 2013, när hon lämnade sin dåvarande villa i exklusiva Charlottenlund, norr om Köpenhamn.

Sanne är hård i affärer

Då hade hon lite knackig ekonomi och tvingades sälja villan för nio miljoner trots att den var belånad till nästan tolv.

Hon var hård, men rolig att göra affärer med. Vägrade pruta på priserna och bara fnös åt Kvällspostens bud på 200 danska för en supersnygg, rostig järnkrona från kändisfloristen Erik Buch.

– Erik Buch gjorde blomsterarrangemangen till kronprinsens bröllop. 350 är billigt, sa hon.

– Jag har en likadan krona till men den får följa med i flytten. Jag får väl ha den på huvudet... Nej, den ska stå på balkongen. Så om du köper den här blir vi som tvillingar.

Hon fick sina 350 till slut.

TV: Här drar ovädret in över Malmö – fångas på film

Marleen Guldstrand lyckades fånga ovädret på film

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!