Nu avslöjar Perrelli sin nyfödde sons namn

Publicerad

"Det blev en Adrian. En Adrian Romeo Perrelli-Jensen."

I går avslöjade Charlotte Perrelli sin nyfödde sons namn.

– Vi tyckte det passade bra ihop med våra andra barns namn, säger hon till Kvällsposten.

Den lilla pojken föddes 30 juli och fick i går sitt namn. Adrian, som blir tilltalsnamnet, är inte valt efter någon särskild person, utan det handlar helt enkelt om att föräldrarna gillar det.

– Vi tyckte det passade bra ihop med våra andra barns namn, och vi tycker det är ett jättefint namn, säger Charlotte Perrelli till Kvällsposten.

Lille Adrian har redan fått en guldskiva, och utnämnts till den första "Hedersdiggilooaren", ett pris som ska delas ut varje år.

– Motivationen var att han hade stampat takten i magen hela sommaren och att han noga planerat att komma ut mellan två gig. Så föds en stjärna! Så rolig idé tycker jag, skriver Charlotte Perrelli i sin blogg.

Det var vid förra helgens spelning i Båstad som Adrian fick sin guldskiva, och både Torgny Söderberg och Lasse Holm hade skrivit tal som de höll för hela "Diggiloo"-gänget.

"Blev rörd till tårar"

– Så enormt ambitiöst och gulligt gjort, så både Anders och jag blev rörda till tårar. Jag älskar ambitiösa människor, skriver Charlotte Perrelli på sin blogg.

Hennes egna ambitioner är det inget fel på. Just nu spelar hon in en julskiva, första julalbumet helt på svenska, tillsammans med en stråkkvartett och en barnkör.

– Mitt i högsommaren så spelar vi in mitt kommande julalbum. Så kul så man kan knappt få nog!
 skriver Charlotte Perrelli på sin blogg.

Diggiloo-turnén har i kväll nått Tibro och därefter återstår bara två spelningar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag