Nour El Refai tillbaka – efter föräldraledigheten: ”Noll redo”

Det här är Nour El Refai.
”Noll redo för jobb. Men det kommer gå det också” skriver Nour El Refai på Instagram.
I oktober förra året blev El Refai och Henrik Schyffert föräldrar till sonen Sami.
Foto: Privat
I vår är Nour El Refai aktuell som jury i programmt The Maskerad singer på TV4 tillsammans med Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren och Felix Herngren.
Foto: JESSICA GOW / TT NYHETSBYRÅN
Nour El Refai.
Foto: KEVIN CHANG / DN TT NYHETSBYRÅN

Nour El Refai är tillbaka från föräldraledigheten.

Första jobbdagen inleddes dagen efter ettårskalaset för sonen Sami som hon har tillsammans med kärleken Henrik Schyffert.

”Noll redo för jobb. Men det kommer gå det också”, skriver hon på Instagram.

I oktober förra året blev Nour El Refai, 32 och Henrik Schyffert, 52 föräldrar till sonen Sami, efter att ha varit ett par i sju år. 

”Kärlek vid första ögonkastet. På ett ögonblick vet jag att jag dör för dig”, skrev Nour El Refai på sin Instagram strax efter sonens födelse.

Under torsdagen skrev hon att hon dagen innan hade firat ettårsdag för sonen och nu är tillbaka på jobbet. 

”Första jobbdagen efter ett år av mammaledighet. Dagen efter ettårskalas. Det blev fint. Glad ettåring. Stolt mamma. Noll redo för jobb. Men det kommer gå det också. ”Tur” det blir en hel del jobba hemifrån så övergången blir smooth”, skriver hon.

En del jobb har hon dock redan hunnit med– både under graviditeten och efter. När hon var höggravid repeterade hon för huvudrollen i teaterversionen av succéromanen ”Störst av allt.” Något hon fått kommentarer om på Instagram. 

”Men då var jag borta hemifrån sammanlagt 3 timmar per gång, bara helger, när han ändå sov. Hann spela två helger. Och så gjorde jag två Parlamentet också men då var han med. Blir väldigt lugnt nu i vinter också men ändå”, svarar hon på kommentaren.

https://www.instagram.com/p/CG7YAF6JXAL/?utm_source=ig_web_copy_link

Aktuell som jury i nytt program

Föräldraledigheten har paret, som valt att inte bo ihop, inte delat upp halvårsvis. Istället hade de växlat beroende på vad som passat in med deras respektive jobbsituationer eftersom båda frilansar. 

Som nybliven mamma har Nour El Refai delat med sig av sin resa – både upp och nedgångar. Bland annat har hon skrivit om den stora kärleken till sonen och hur trött hon är på oönskade råd och kritik från främlingar.

Nu är hon tillbaka på jobbet men föreställningen är fortfarande lagd på is på grund av coronapandemin. För tre veckor sedan avslöjade hon dock att hon i vår ska utgöra panelen i det kommande programmet ”The Masked singer” på TV4 tillsammans med Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren och Felix Herngren.
”Det kommer bli så jäkla sköj”, skrev hon.

Kvällsposten har sökt Nour El Refai.

https://www.instagram.com/p/CGCh3zkJ1tU/?utm_source=ig_web_copy_link

Här är allt du behöver veta om TV4:s nya tv-program:

Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai sitter i juryn.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!