Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nära tolv miljoner till storvinnare i Malmö

Rekordet är 561 miljoner kronor.
Spelet var inlämnat hos Gustavs Spel & Tobak på Gustav Adolfs torg i Malmö.
Foto: GOOGLE STREET VIEW

Ett spelkvitto på Eurojackpot inlämnat i en butik i Malmö gav på fredagskvällen drygt 11,7 miljoner kronor i vinst.

Nu söker Svenska spel vinnaren.

Spelaren eller spelarna hade tre rader som gav vinst – två med fem plus ett rätt, och en med fem rätt. Tillsammans gav raderna en utdelning på 11 703 998 kronor.

Spelet var inlämnat hos Gustavs Spel & Tobak på Gustav Adolfs torg i Malmö. Svenska spel har ännu inte fått kontakt med vinnaren.

– Det blir spännande att få prata med den som lämnat in spelet och höra hur tankarna gick när hen lämnade in spelkvittot som resulterade i historiska tre miljonvinster på valborg, säger vinnarkommunikatören Demet Assali i ett pressmeddelande. 

– Det är många frågor som dyker upp. Handlar det om ett utskrivet system? Eller kan det rentav vara ett misstag som lett till kvällens vinst?

Miljonvinsten kommer att betalas ut i samband med ett bankmöte, där vinnaren eller vinnarna erbjuds ekonomisk och juridisk rådgivning.

Fredagens största nyheter i Expressen TV

Regeringens förslag: 500 i publiken på utomhus-evenemang.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!