Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nanna misshandlades svårt med cykelkedja

Nanna och hennes pojkvän var på väg hem från familjens julmiddag när några okänd ynglingar attackerade dem. Julaftonskvällen slutade med att paret misshandlades grovt med cykelkedja och flaska i huvudet på Vesterbro i Köpenhamn.
Foto: Privat

Nanna och hennes pojkvän var på väg hem från familjens julmiddag när en okänd yngling började mucka gräl med dem. Julaftonskvällen slutade med att paret misshandlades grovt med cykelkedja och flaska i huvudet på Vesterbro i Köpenhamn.

– Blodet strömmade från mitt ansikte, säger Nanna Skovmand till Ekstrabladet.

Nanna Skovmand har delat sin berättelse och bilder av sitt sönderslagna ansikte i ett inlägg på Facebook. Inlägget har delats över 20 000 gånger och gett upphov till många upprörda kommentarer.

I inlägget skriver Nanna om hur hon och pojkvännen stigit ur taxibilen och gick på sin gata när den okända ynglingen kom fram till dem.

"Han var konfliktsökande och mycket obehagligt", skriver Nanna.

Slogs medvetslös med cykelkedja i huvudet

Helt omotiverat slog ynglingen plötsligt Nannas pojkvän i huvudet med en flaska varpå pojkvännen började försvara sig. Då dök två eller tre andra ynglingar upp, utrustade med en kraftig cykelkedja, och gav sig på pojkvännen.

"Han skrek att jag skulle springa i väg men när de slog omkull honom fick jag panik. Jag trodde att de skulle slå ihjäl honom och sprang fram och försökte få loss honom från dem", skriver Nanna och fortsätter:

"Men det skulle jag inte ha gjort.

I det läget angrepp en av ynglingarna Nanna och slog henne medvetslös med cykelkedjan i huvudet. Hon vaknade upp i en blodpöl.

"Varför oss? Vad är meningen med detta grova våld?", skriver Nanna.

"Jag önskar aldrig att detta ska ske för någon. Aldrig".

De misstänkta gärningsmännen ska vara i 16-årsåldern

Polisen bekräftar för Ekstrabladet att det skett ett överfall på den aktuella gatan på Vesterbro men att ingen ännu gripits för dådet. Paret har kunnat lämna ett signalement på de misstänkta gärningsmännen som uppges vara i 16-årsåldern.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!