Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Motorcross och bil krockade i Karlskrona

Foto: Google maps

I morse fick polisen in ett larm om en olycka mellan en motorcross och en personbil i Karlskrona. Den 25-åriga föraren av motorcrossen är misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri och ringa narkotikabrott. Skadeläget för 25-åringen är ännu oklart. 

Larmet inkom 07.12 på lördagsmorgonen. Initialt skrev polisen att det rörde sig om en olycka mellan en moped och en bil. Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till Hultvägen i Gullberna i Karlskrona kommun. Senare uppgifter lät gälla att det handlade om en bil som krockat med en oregistrerad motorcross. 

Bilföraren var oskadd men 25-åringen som körde motocrossen fördes till sjukhus med ambulans. Fordonet togs i beslag av polisen. 

Skadeläget för den 25-åriga motorcrossföraren är oklart men han misstänkts för grov olovlig körning, drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

– Provtagning av föraren kommer att ske inom kort, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisregion syd. 

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!