Hela familjen klädda i Falsterbotofflan. "En matchande kombination", säger Maria Montazami.
Hela familjen klädda i Falsterbotofflan. "En matchande kombination", säger Maria Montazami.

Montazami: Från lyx i Hollywood - till träskor

Publicerad

Inte det minsta träigt.

Här visar Maria Montazami upp hela sin klan – i Falsterbotofflan.

– Allt är Falsterbo just nu och det är det bästa som finns, säger Maria Montazami till Kvällsposten.

Just nu är inspelningarna av Maria Montazamis nya tv-serie i full gång i Falsterbo, men mellan tagningarna har den svenska Hollywoodfrun också tid att visa upp sin klan – på Instagram. Under söndagen la stjärnan ut en bild på sin familj iförda träskor.

– Barnen har alltid haft träskor sedan de var små och nu när vi är i Falsterbo finns Falsterbotofflan och det är en matchande perfekt kombination, säger Maria Montazami till Kvällsposten.

Och även användbarhetsnivån är hög, menar Hollywoodfrun.

"Träskofamiljen"

– Nu när vi är i Falsterbo kan vi inte ha skor inomhus. När man ska av och på med skor är det praktiskt att ha en träsko som man bara kan sätta in foten i, säger hon.

I samlad trupp åkte familjen till affären och valde själva hur deras skodon skulle se ut.

– Jag och Kamran har en gås med krans, barnen har ett hjärta med sitt namn ingraverat och Nicolas har grodor. Vi älskar dem, säger Maria Montazami.

Även Isabel Adrian, sambo till den forne Swedish house mafia-medlemmen Steve Angello, fanns med på bilden – men utan tofflor.

– Jag kallar dem numera träskofamiljen, skriver hon på sin Instagram.

Helena Sjögren
Helena Sjögren

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag