Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Monica: Därför låter jag maken ha sex med andra

Monica Huldt tjänar miljoner på sin OnlyFans
Svenska OnlyFans-modellen Monica Huldt med maken John.
Foto: Privat
Svenska OnlyFans-modellen Monica Huldt med maken John.
Foto: Privat

Svenska OnlyFans-modellen Monica Huldt, 38, låter sin make ha sex med andra kvinnor.

– Det har hjälpt vårt äktenskap jättemycket, säger Monica Huldt.

Hon vill dock poängtera vikten av att ha tydliga regler om man vill gå in i ett liknande arrangemang med sin partner. 

Monica Huldt flyttade från Eslöv till Los Angeles tillsammans med sin man John, 40, för fem år sedan. Tidigare jobbade hon som dansare på strippklubb. Nu lägger hon upp bilder och sexvideos på sig själv på OnlyFans.

– Jag hade en låg sexdrift för jag dansade också i början innan min OnlyFans blev stor så jag var rätt trött på män, säger Monica Huldt.

Men hon ville inte att det skulle leda till slitningar inom hennes äktenskap.

– Jag visste att min man gillar kvinnor och att han var inne på att ha trekant. Jag visste inte riktigt hur jag kände inför det. Jag var orolig att han skulle träffa någon annan och lämna mig om vi gjorde det. Men jag ville inte heller att han skulle vara otrogen, säger Monica Huldt.

Trots att Monica Huldt till en början var tveksam testade paret en trekant med en kvinna. Hon blev överraskad över hur avslappnat det kändes för henne.

– Efter det så var det mycket enklare. Jag kände mig inte alls orolig eller nervös, säger Monica Huldt.

Svenska OnlyFans-modellen Monica Huldt med maken John.
Foto: Privat

”Han kan göra sin grej med tjejer”

Hon föreslog därför att maken skulle starta en egen OnlyFans.

– Han kan göra sin grej med tjejer i och med att han tycker att det är kul. Det gör vårt äktenskap så mycket bättre och sexlivet mycket mer intressant. Vi är superöppna och ärliga med varandra. Ingen av oss är avundsjuk och jag har ingen alls oro för att han skulle lämna mig. Vårt äktenskap är superstabilt och min man känner inte att han saknar något eller går miste om något, säger Monica Huldt.

Själv har hon dock inget intresse av att ha sex med andra män än maken. Monica Huldt säger inte att parets modell är något för alla, men att det skulle kunna passa nyfikna par där sex har blivit ett problem.

– Detta är något som absolut kan hjälpa om man sitter i den sitsen. Nu säger jag inte att detta är för alla, men om sex är ett problem i ett äktenskap och din man är intresserad av en trekant så tycker jag att man ska öppna för en diskussion i alla fall. För det är bättre att prata om det än att hamna i en situation där mannen har en affär, säger Monica Huldt.

”Det är kul, spännande och sexigt”

Hon påpekar dock att det är viktigt att sätta tydliga regler om man tänker ge sig in i något liknande som par.

– Bägge parterna måste vara med på det och förstå att man måste vara superärlig med sina känslor om det. Man ska aldrig gå in i något om man inte känner sig 100 procent okej med det. Det har hjälpt vårt äktenskap jättemycket. Vi är starkare än någonsin eftersom det har tagit bort all svartsjuka och smygande, säger Monica Huldt och fortsätter:

– Jag tycker fler äktenskap ska testa det om det är det man vill göra. Det är kul, spännande och sexigt. 

Här är söndagens största nyheter i Expressen TV

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!