Foto: Joachim Wall
 Foto: Joachim Wall

Misstänkt mord på fest i Växjö - 29-åring anhållen

Publicerad
Uppdaterad
En man skadades svårt och avled efter ett bråk under en fest i Växjö i natt.
En 29-åring greps och anhölls misstänkt för mord.
En fest spårade ur i Växjö natten till lördag. Polisen larmades vid 3-tiden och när de anlände till platsen påträffades en svårt skadad man och en annan man som var lindrigt skadad.  Foto: Carl Carlert
Den svårt skadade fördes till Centrallasarettet i Växjö, men hans liv gick inte att rädda.
Polisen misstänker att den avlidne mannen, som var 30 år och hemmahörande i Växjö, skadats med ett tillhygge. Polisen vill inte kommentera vad det är för sorts tillhygge.

En greps

En 29-årig Växjöbo har gripits misstänkt för mord. Under dagen hölls förhör med 29-åringen. Han nekar till brott, men åklagaren valde att anhålla mannen som skäligen misstänkt för mord.
Brottsplatsen är avspärrad och polisens tekniker genomför en brottsplatsundersökning.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag