Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kvinna misstänks ha mördats – en anhållen

Följ senaste nytt i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger.

Under fredagseftermiddagen larmades polis till en adress i Ljungby där en äldre kvinna hittats avliden. Omständigheterna kring dödsfallet är oklara och polisen utreder därför händelsen som mord.

En äldre man, som har en relation till kvinnan, har anhållits misstänkt för mord alternativt dråp.

Det var vid 15-tiden på fredagseftermiddagen som polisen larmades till en adress i Ljungby där en kvinna hittats avliden.

– Man har inte kunnat avgöra på plats om det rör sig om en olyckshändelse eller om det rör sig om ett brott – eftersom det är oklart har man inlett en förundersökning om mord, säger polisens presstalesperson, Evelina Olsson.

Polisen berättar att kvinnan anträffades avliden inomhus, men kunde inte uppge om det var i hennes egen bostad. En äldre man greps misstänkt i ärendet – de båda har en relation sedan tidigare, även om polisen inte vill gå in på viken typ.

– En man har gripits och ska förhöras inom kort, sen får åklagare avgöra om han ska anhållas eller försättas på fri fot, sa Evelina Olsson vid 19-tiden. 

Vid 23-tiden uppgav polisen att mannen anhållits. Han är skäligen misstänkt, den lägre misstankegraden, för mord alternativt dråp. 

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!