Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miss Universum är... inte Michaela Savic

Skånska Michaela tävlade i bli Miss Universum.Foto: EPA Scanpix
Och vinnare i Miss Universum 2010 är...
Inte Michaela Savic, 19, från Helsingborg
Som segrare i natt stod i stället Miss Mexico - Jimena Navarrete, 22.
I natt hölls finalen i Miss Universum Mandalay Bay Resort & Casino i Las Vegas i USA. Den svenska representanten, Michaela Savic, 19, från Helsingborg ställdes mot 82 andra skönheter. 
– Jag är tävlingsmänniska. Jag hoppas jag kan ge Sverige en topplacering. Jag ska i alla fall ge allt jag kan, sa hon innan avfärden till USA.

Skånsk skönhet

Den skånska skönheten lyckades dock inte inte nå hela vägen fram. I stället blev det mexikanskan Jimena Navarrete, 22, som gick segrande ur tävlingen.
På andra plats kom Miss Jamaica, Yendi Phillipps, 24, och på tredjeplatsen knep Miss Australien, Jesinta Campbell, 19.
Det som fick den skånska skönheten Michaela Savic att vilja ställa upp i Miss Universum var att den inte bara handlar om yttre skönhet,
– Miss Universum handlar om att hitta en mogen tjej som kan representera Sveriges kvinnor. Det handlar inte bara om utseende, det handlar om att marknadsföra sitt land i världen, har hon tidigare sagt.
Kvällsposten har utan framgång sökt Michaela Savic.