Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mike vann dubbelt för 800 000 på Bingolotto

Mike Lindell och Emmie Sturén.
Foto: Privat
Ingvar Oldsberg, programledare för Bingolotto.
Foto: / GT/EXPRESSEN

Mike Lindell i Allerum norr om Helsingborg hade en bra söndagskväll. Han var med i Bingolotto och vann en bil, heminredning, kläder och resor för nästan 400 000 kronor.

Och eftersom han hade en dubbellott fick han två av allt. Vinsten blev värd 800 000.

– Det är grymt roligt, säger Mike.

Mike och hans sambo Emmie Sturén vann på Bingolotto redan förra veckan – i och för sig bara 200 kronor och en ny dubbellott.

Men eftersom de 200 räckte till ytterligare två så hade Mike och Emmie tre dubbellotter när de bänkade sig framför tv:n på söndagskvällen.

Några lotter om året

– Vi spelar på Bingolotto kanske tre–fyra gånger om året annars. Helst när det är stora evenemang, säger Mike.

På söndagen ringde Mike fyra–fem gånger innan han hade turen att komma fram och få spela Färgfemman med Ingvar Oldsberg.

Han hade tur som en tokig och tog hem en Volkswagen Passat till ett värde av 333 200 kronor, inredning för 25 000, kläder för 5 000 och resor för 35 000 kronor.

Dubblade till 800 000

Det totala vinstvärdet var uppe i 398 200 kronor när Mike plötsligt sa att "ja, det är alltså en dubbellott som jag har".

Han satt alltså med vinster värda 796 400 kronor när han la på luren igen hemma i Allerum.

– Och lotten hade jag ju fått av Bingolotto. Så jag har inte lagt en spänn för att vara med, säger Mike Lindell.

– Det är extra kul för att jag har själv sålt Bingolotter för längesedan när jag var spelade hockey med HHC i Helsingborg.

Delar med sin sambo

Mike understryker att vinsten förstås delas mellan honom själv och sambon Emmie. De har spelat gemensamt och vunnit gemenmsamt.

Men om de faktiskt kommer att behålla två nya VW Passat vet han inte än.

– Vi har en gammal bil nu så en ny kan vi behöva. Och vi ska bygga hus så den här vinsten kommer lägligt på det viset också.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!