Massagen blev en mardröm. Foto: ColourboxMassagen blev en mardröm. Foto: Colourbox
Massagen blev en mardröm. Foto: Colourbox
Mannen kördes med ambulans till sjukhus. Foto: ColourboxMannen kördes med ambulans till sjukhus. Foto: Colourbox
Mannen kördes med ambulans till sjukhus. Foto: Colourbox
Mannen fördes till sjukhus i Växjö efter att massören hoppat på hans pung. Foto: HANS RUNESSON / TT / TT NYHETSBYRÅNMannen fördes till sjukhus i Växjö efter att massören hoppat på hans pung. Foto: HANS RUNESSON / TT / TT NYHETSBYRÅN
Mannen fördes till sjukhus i Växjö efter att massören hoppat på hans pung. Foto: HANS RUNESSON / TT / TT NYHETSBYRÅN
Händelsen är polisanmäld. Foto: TOMAS LEPRINCEHändelsen är polisanmäld. Foto: TOMAS LEPRINCE
Händelsen är polisanmäld. Foto: TOMAS LEPRINCE

Massör hoppade på kundens pungkula

Publicerad

Mannen skulle bara få ryggen masserad men hamnade på operationsbordet sedan massören hoppat sönder hans pung.

Nu har hon polisanmälts för misshandel.

– Jag har svårt att ta mig upp ur sängen och varenda steg gör så fruktansvärt ont, säger kunden till Blekinge Läns Tidning.

Händelsen inträffade på en salong i Blekinge i helgen, skriver tidningen. Den 36-årige mannen hade bokat in en timmes massage för sina ryggsmärtor.

Men behandlingen blev inte alls vad han hade tänkt sig. Enligt honom hoppade massören på honom med full kraft och landade med båda fötterna på hans ena pungkula. 

Våldet i hoppet var så kraftigt att han tappade andan.

– Jag hörde hur det small till inne i mig, säger han till BLT.

Massören slog med gummiklubba

Mardrömmen stannade inte vid pungsmärtan. Efteråt fortsatte massören med att sparka honom och slå honom över benen med en gummiklubba. Smärtan beskrivs som fruktansvärd.

Kunden berättar vidare att han var så chockad och bedövad av smärta att han inte kunde resa sig och gå därifrån innan behandlingen var avslutad.

Senare under dagen blev smärtorna i pungen som massören hoppat på så svåra att han larmade 112, därefter kördes han med ambulans till sjukhuset i Växjö där han under helgen blev opererad, enligt tidningen i de nedre delarna av kroppen.

När BLT intervjuar honom har han just kommit hem från sjukhuset.

– Jag har fått betala för att bli skadad. När jag tänker efter kan jag inte fatta det. Med facit i hand skulle jag inte ha gått dit, säger han till tidningen.

Händelsen är polisanmäld och utreds tills vidare som misshandel.

Relaterade ämnen
Magnus Andersson
Magnus Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag