Man stacks i halsen – vid nattklubb

Publicerad

Polisen utreder ett fall av mordförsök vid en nattklubb i Karlskrona. 

Offret har en stickskada i halsen.

En misstänkt man har gripits.

Klockan 03:14 på söndagsmorgonen kom larmet från en nattklubb i Karlskrona. 

När den första polispatrullen kom fram till platsen hade redan en misstänkt person gripits av ordningsvakter. Offret, en man i 30-årsåldern, ska ha blivit stickskadad i halsen med vad polisen beskriver som "ett eggat tillhygge".

Enligt polisen finns det vittnen till mordförsöket – personer som ska förhöras. 

Fördes i ambulans till sjukhus

Offret fördes i ambulans till sjukhus, men ska ha varit vid medvetande och talbar, enligt polisen. 

Den misstänkte mannen, som är i 20-årsåldern, anhölls under natten av åklagare misstänkt för försök till mord. Mannen förhördes under morgonen och kommer att få en försvarare förordnad, enligt polisen. 

Nya förhör kommer att hållas under söndagen.

Texten uppdateras.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag