Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man misshandlad och rånad på festival – vårdas på sjukhus

En man har förts till sjukhus efter en misshandel på festivalen Big Slap.Foto: Karsten Petersen

Ambulans och polis larmades på lördagskvällen till Pildammsparken i Malmö där musikfestivalen Big Slap ägde rum.

Enligt uppgifter ska en person misshandlats på festivalen – och sedan förts till sjukhus.

– En man har blivit nerslagen, säger Fredrik Bratt, presstalesperson på polisen i region syd.

Polis och ambulans larmades vid 22-tiden till Roskildevägen i Pildammsparken i Malmö där housefestivalen Big Slap ägde rum under lördagen. Enligt larmet ska en person ha blivit misshandlad i samband med musikfesten på Tallriken.

– Vi har ett ärende i parken med en man som blivit nerslagen. Vi har personal på plats i parken med anledning av festen där men vi har ännu inte hittat till ambulansen och målsäganden, så just nu vet jag inte så mycket mer, säger Fredrik Bratt, presstalesperson på polisens ledningscentral i region syd.

SOS Alarm bekräftar att en ambulans finns på plats vid parken.

– Jag kan bekräfta att en ambulans finns på adressen, men mer än så kan jag inte säga i nuläget, säger Nina Janowicz, teamledare på SOS Alarm.

Rånad och misshandlad

Mannen fördes till sjukhus och polisen är på plats för att prata med honom. Hur pass skadad mannen blivit vid händelsen var på lördagskvällen inte känt.

– Men vi har kunnat prata med mannen, som är i 25-årsåldern, och det visade sig att han blivit rånad och i samband med det rånet blivit nedslagen, säger Fredrik Bratt.

Polisen har inte gripit en misstänkt gärningsperson.

 

LÄS MER: Väg avstängd efter svår krock: ”Allvarlig olycka”