Man misshandlad med glasflaska på nöjesställe

Publicerad

En 24-årig man har misshandlats med en glasflaska i ansiktet på ett nöjesställe i Karlskrona.

Även två andra män, 22 och 24 år gamla, har skadats i samband med det våldsamma bråket. 

En misstänkt man har gripits av polisen. 

Larmet om bråket kom in till polisen klockan 02.20 natten mot söndag. 

Polisen skriver på sin webbplats:

"Polis åker till Norra Smedjegatan med anledning av ett bråk inne på ett nöjesställe. En 26-årig man har orsakat skada i en 24-årig mans ansikte med en glasflaska. Två andra män, 22 och 24 år, får skärskador i händerna i samband med händelsen. Den 26-åriga mannen grips misstänkt för grov misshandel."

Oklart hur skadan utdelades

– Av okänd anledning har det blivit bråk någonstans inne i lokalen, jag vet inte exakt var någonstans, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisen i Region Syd. En person skadades med en glasflaska. Jag vet inte om man slog med flaskan eller om den kastades. 

Vet du om flaskan var trasig?

– Jag vet faktiskt inte. Men det var två andra personer som fick skärskador. Hur det gick till vet jag inte; om de exempelvis försökte stoppa mannen med flaskan. Det är inte exakt utrett hur det utspelade sig. 

Ambulans budad till platsen

Vet du något om de skadorna på mannen som blev slagen i ansiktet?

– Jag vet att det var en ambulans budad till adressen, men jag inte säker på att någon behövt åka in till sjukhus, säger Kim Hild. I så fall har det skett en kontroll på plats. Det ska i alla fall inte vara allvarliga skador. 

En 26-årig man har gripits som misstänkt för grov misshandel. 

Texten uppdateras. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag