Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man lade sperma på  kvinnas cykelsadel

Hela fem gånger har kvinnan gjort den obehagliga upptäckten - att det ligger sperma på hennes cykelsadel.

Och alltid på onsdagar.

Hon har tagit kontakt med polisen men vem den skyldige är är fortfarande ett mysterium.

- Det så jävla äckligt, säger hon till Ekstrabladet.dk.

Den 19-åriga kvinnan har för vana att lämna sin cykel vid Mørdrup station på Nordsjälland för att sedan ta tåget. När hon kommit tillbaka och gått fram till sin cykel har hon hela fem gånger upptäckt att någon lagt sperma på hennes cykelsadel.

Kvinnan själv, som önskar att vara anonym, har ingen aning vem som ligger bakom de obehagliga överraskningarna.

- Först tänkte jag att det var ett sjukt skämt. Men när det inträffade för tredje gången kände jag att det fick vara nog, så jag anmälde det till polisen, säger hon till Ekstrabladet.

Sexuellt ofredande

Eftersom det ligger en lekplats i närheten av tågstationen där hon brukar ställa sin cykel är hon orolig för att några barn ska bli vittnen till mannens allt annat än passande beteende.

Polisen bekräftar att de tagit emot flera anmälningar från kvinnan.

- Vi hoppas att vi kan få den här stollen att sluta. Det är det viktigaste för oss, säger Henrik Hattel vid polisen på Nordsjälland till Ekstrabladet.

Enligt polisen har personen gjort sig skyldig till sexuellt ofredande, även om kvinnan inte såg när händelserna ägde rum.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!