Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man rånades på klocka – torterades i flera timmar

Offret ska ha blivit intvingad i bil.
Enligt Aftonbladet ska gärningsmännen, som tvingat in offret i en bil i Helsingborg, ha försökt stympa kroppsdelar på mannen.

Den 38-åriga mannen som utsattes för en tortyrliknande misshandel under nästan sex timmar utanför Helsingborg blev rånad på sin plånbok och en klocka. 

38-åringen blev kidnappad vid Knutpunkten i Helsingborg på eftermiddagen.

– Vi undersöker de övervakningskameror som finns på platsen. Det här hände på eftermiddagen och vi efterlyser vittnen som kan ha sett något, säger Åsa Emanuelsson vid polisen i Helsingborg.

Mannen har själv berättat för polisen hur han i flera timmar blivit utsatt för misshandel.  Enligt Aftonbladet ska gärningsmännen, som tvingat in offret i en bil i Helsingborg, ha försökt stympa kroppsdelar på mannen. 

– Vi har upprättat anmälningar om synnerligen grov misshandel, grovt rån och olaga frihetsberövande, säger Åsa Emanuelsson.

Den grova misshandeln ska bestått i att rånarna försökte skära av 38-åringen kroppsdelar, enligt uppgifter i Aftonbladet.

Dumpades i ödemarken

Efter att ha dumpats i ödemarken i Billesholm kunde mannen själv slå larm vid 21-tiden. Efter att ha lämnat en redogörelse för polisen sövdes han ner under natten. Han ska vara allvarligt, men inte livshotande, skadad. 

– Utifrån målsägarens vandel förefaller det vara en gåta varför han har blivit utsatt. Det är en gåta för honom själv också. Sedan kan det ju vara så att det är något han väljer att inte berätta, säger Jörgen Winberg. 

Den skadade mannen är inte känd av polisen sedan tidigare.

Fler nyheter:

Nya uppgifter om skräcknatten i Solna.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!