Vittnen på plats berättar om ett stort polispådrag.Vittnen på plats berättar om ett stort polispådrag.
Vittnen på plats berättar om ett stort polispådrag.
Här syns blod på platsen. Foto: LäsarbildHär syns blod på platsen. Foto: Läsarbild
Här syns blod på platsen. Foto: Läsarbild

Man hittad skadad – fördes till sjukhus

Publicerad

En man har anträffats skadad utanför en förskola. 

Mannen är förd till sjukhus. 

– Vi ska förhöra honom för att få klarhet i vad som hänt, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral. 

Polisen fick in larmet vid 06.00 på morgonen. Då anträffades en man skadad i Västra hamnen i Malmö. Enligt uppgift ska en förbipasserande ha hittat honom. 

Inledningsvis kan inte polisen utesluta att en brott har begåtts på platsen. Därför har man startat en förundersökning om grov misshandel. 

– Det är en man i 35-årsåldern som är förd till sjukhus. Vi ska förhöra honom för att få mer klarhet i vad som har hänt, säger Calle Persson.

Mannen ska vara vaken och talbar på sjukhuset. 

"Massa blod"

Polisinsatsen i Västra hamnen drogs i gång tidigt under morgonen. Enligt en boende i området var det fyra eller fem polisbilar på plats.

Ett större området kring den misstänkta brottsplatsen spärrades av i väntan för den kriminaltekniska undersökningen. 

– Jag tror att det har hänt precis utanför ett dagis, där är det massa blod på marken, säger vittnet. 

– Polisen har spärrat hela innergården och står vid varje ingång.

Mannen vårdas nu för sina skador på Lunds universitetssjukhus. Där ska han också förhöras.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag