Man anträffad med allvarliga stickskador

Publicerad
Uppdaterad

Polis larmades till akutmottagningen i Malmö, efter att en man kommit in på sjukhuset med allvarliga stickskador.

Nu utreder polisen ett misstänkt försök till mord eller dråp.

– Vi vill försöka hitta brottsplatsen och undersöka den, säger Rickard Lundqvist, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.

En allvarligt skadad man kom in på akutmottagningen i Malmö på onsdagskvällen.

– Det handlar om misstänkta stickskador. Polis är där just nu och ska reda ut vad som har hänt, säger Rickard Lundqvist, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.

Klockan 21.27 larmades polisen till sjukhuset, då skickades en patrull omgående till platsen.

– Vi ska prata med mannen och höra vad han säger, vi vill veta vad som har hänt och var det har hänt. Sedan vill vi försöka hitta brottsplatsen och undersöka den.

Har skett på Rosengård


Polisen hade tidigt en teori om att brottsplatsen fanns på Rosengård men det dröjde tills efter klockan två natten till torsdag innan polisen hade lokaliserat en misstänkt brottsplats, enligt Sydsvenskan.

– Vi har en trolig brottsplats som är utomhus i Rosengård och vi har varit där, säger Magnus Lefèvre, vakthavande befäl polisregion Syd till tidningen.

Den knivskadade mannen har kunnat höras av polisen och hans läge bedöms som stabilt.

Relaterade ämnen
Elvira Lagerström Dyrssen
Elvira Lagerström Dyrssen
Maja Strömberg
Maja Strömberg

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag