Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mamma polisanmäld efter fotbollsbråk

När några barn i Ronneby spelade fotboll under lördagen blev det bråkigt. Men det blev inte bättre när föräldrarna dök upp. Nu har en mamma polisanmält en annan mamma. OBS: Bilden är tagen i ett annat sammanhang.Foto: Joachim Wall

I samband med en fotbollsmatch mellan några barn blev det plötsligt bråk.

Men när föräldrarna kallades till platsen blev det om möjligt ännu värre.

Nu har en mamma polisanmält en annan mamma för att ha puttat omkull henne på planen, rapporterar BLT Sydöstran.

Ni vet vad man säger, barn gör inte som man säger åt dem – barn gör som sina föräldrar. Kanske kan det vara en tankeställare för två mammor i Blekinge.

Under lördagseftermiddagen ska ett antal barn ha spelat fotboll i Ronneby, men i samband med matchen ska det plötsligt ha uppstått bråk och föräldrar kallades då till platsen.

Ofredande

Enligt Per–Johan Ljungberg, inre befäl vid Blekingepolisen, ska de två mammorna mötts på fotbollsplanen och likhet med sina barn ska de ha börjat bråka.

– De ska ha tjafsat och en av kvinnorna ska ha puttat den andra kvinnan som ska ha trillat och slagit sig, säger han till BLT Sydöstran.

Polisen har nu upprättat en anmälan som rubriceras som ofredande.