Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Malmös dyraste lägenhet är till salu – för jättesumma

Den här vyn väntar den som köper Malmös dyraste lägenhet.
Foto: Residence Fastighetsmäkleri
Köket i bostaden.
Foto: Residence Fastighetsmäkleri

Nu kan Malmös dyraste lägenhet bli din.

Lägenheten på 18:e våningen med panoramautsikt över Öresund är en av de mest inspanade bostäderna på Hemnet just nu – men har legat ute sedan i december. 

Men smakar det, så kostar det: 12,8 miljoner får man hosta upp om man vill flytta in.

Sedan december har lägenheten på Dag Hammarskjölds torg i Malmö legat ute för försäljning. Utgångspriset på 14 miljoner har dock sänkts, och trots att lägenheten legat ute i någon månad är den en av de mest sedda bostäderna på Hemnet.

Och prissänkningen till trots behöver man pynta upp 12,8 miljoner för att få flytta in. Mäklarbyrån Residence skriver att lägenheten har en 180 graders panoramavy över Malmö. Den är på 128 kvadratmeter fördelat på fyra rum och finns på fastighetens 18:e våning.

Terrassen med vy över Öresund.
Foto: Residence Fastighetsmäkleri

Långt ifrån dyrast någonsin

Förutom utsikten har bostaden ett master bedroom med walk-in-closet och en takbelagd terrass mot öster. Lägenheten har också ett sovrum med separat badrum.

Men trots lyxen är lägenheten långt ifrån den dyraste någonsin – det var ett hus som köptes av Zlatan Ibrahimovic för 30 miljoner.  

Förra året såldes dock en villa i Malmö för 23,7 miljoner. Det var den näst dyraste bostaden som har sålts i staden. Om lägenheten på Dag Hammarskjölds torg säljs för det nuvarande priset blir det dock en av de dyraste lägenheterna som har sålts i Malmö.

Malmö om natten.
Foto: Residence Fastighetsmäkleri

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!